REKLAMI GEÇ

Eğitime katıldılar, sertifikalarını aldılar

Eğitime katıldılar, sertifikalarını aldılar

Merkezefendi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle düzenlenen “Pratik Et Muayenesi Projesi” eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 17:41

Merkezefendi İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitime Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Denizli İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinden Prof. Dr. Şahsene Anar ve Müdürlüklerimizde konu sorumlusu görevli veteriner hekimler katıldı.

Kaymakam Görücü, Merkezefendi İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Pratik Et Muayenesi” konulu teknik destek eğitiminin insan ve hayvan sağlığı için önemli olduğu belirtti. Buna benzer eğitimlerin tarımsal gelişime katkı sağlayacağın anlatan Görücü, elde edilen katma değerin ülke kalkınması adına önemli değerler oluşturacağını vurguladı.

Prof. Dr. Şahsene Anar, üç gün süren eğitimlerde “Türkiye’de ve Dünya’da kırmızı et üretim ve tüketimine genel bakış, veteriner hekimlerin kaliteli ve sağlıklı et üretimindeki rolü, kasaplık hayvanların sınıflandırılması, antemortem muayene, postmortem muayene ve kasaplık hayvanlarda görülen fizyolojik ve patolojik değişiklikleri” konularında bilgi verdi.

Eğitimlerin tamamlanmasının ardından 56 katılımcının sertifikaları verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı