REKLAMI GEÇ

Öz Orman İş Sendikası’nda görev değişikliği

Öz Orman İş Sendikası’nda görev değişikliği

Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanı Halil Turan, Sendika Merkez Genel Mali Sekreterlik görevine getirilince Denizli’deki görevini Kenan Atalay’a bıraktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2019 Cumartesi, 10:47

Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığı’nda görev değişikliği yapıldı. Bölge Başkanı Halil Turan merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilip genel mali sekreterlik görevini alınca, Denizli’deki görevini Kenan Atalay’a bıraktı.

Hüznü ve mutluluğu bir arada yaşadığını söyleyen Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Halil Turan, 2010 yılından beri sürdürdüğü Denizli Bölge Başkanlığı görevini Kenan Atalay’a devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, “İyi ve kötü günlerimiz, mutlu ve mutsuz olduğumuz günler oldu” diyerek helallik istedi. Turan, makamı 19 yıl beraber çalıştığı arkadaşı Kenan Atalay’a gönül rahatlığıyla teslim ettiğini de dile getirip, “Kenan Atalay’ın sendikamızı en iyi şekilde temsil edeceğinden kuşkum yok. Çıtayı biz yükselttik O’nun daha da yükselteceğine inanıyorum” diye konuştu.

Öz Orman İş Sendikası Denizli Bölge Başkanlığı’nda görevi Halil Turan’dan alan Kenan Atalay ise törende yaptığı konuşmada 1989 yılında Eskere Orman İşletme Müdürlüğü’nde işçi olarak göreve başladığını belirterek “Sendikamızın değişik organlarında görev aldım. Halil Turan başkanın sendikamızın bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri var. Bu süre de Başkanımız çıtayı her zaman yükseltti, inşallah bizde bu çıtayı daha yukarılara taşıyacağız. Teslim aldığımız bayrağı daha ilerlerde teslim edip sendikamızı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Dava arkadaşım Halil Turan Başkanıma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Ankara’da görev yapacak olması bizim için büyük bir kazanç. Bizim için köprü olacak. Yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı