REKLAMI GEÇ

Destekler değerlendirildi

Destekler değerlendirildi

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü teknik elemanlarınca, su ürünleri üreticilerine, 2013 yılı Su Ürünleri Desteklemeleri ile ilgili değişiklikler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 27 Haziran 2013 Perşembe, 16:43

 

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Şükran Çizmecioğlu ve Ziraat Mühendisi İ. Hüsnü Aykol ve Su Ürünleri Mühendisi Tahsin Kesgin tarafından 2013 yılı Su Ürünleri Desteklemeleri ve Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Çameli İlçesi Elmalı Köyü kahvehanesinde alabalık üreticilerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda açılış konuşmasını yapan Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdür Vekili Şükran Çizmecioğlu, Denizli’nin alabalık yetiştiriciliğinde önemli bir yere sahip olduğunu, üretimin başarı ile sürdürülerek artırılması gerektiğini, bu konudaki destekleme çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Daha sonra alabalık yetiştiriciliği ve desteklemeleri konuları ile ilgili bir sunum yapılarak, üreticilere gerekli bilgilendirme yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı