REKLAMI GEÇ

TEPEKÖY’DE SULAMA PROTOKOLÜ TAMAM

TEPEKÖY’DE SULAMA PROTOKOLÜ TAMAM

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ve Denizli Valiliğince Köy Bazlı Katılımcı Yatırım Programı ve Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programından 2010 yılında desteklenecek ekonomik yatırımlar kapsamında hibe desteği alan yatırımcılarla protokol imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2010 Çarşamba, 17:58

Protokol törenine Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcısı Nevzat Sinan, Sarayköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, DTO Başkanı Necdet Özer, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, Tarım İl Müdürü Yusuf Gülsever, Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, İl Genel Meclisi üyeleri, yatırımcılar ile çiftçiler katıldı.

2010 Yılı 5. etap Kırsal Kalkınma Yatırımları Destekleme Programı Hibe Desteği kapsamına alınan proje ile Kaymakamımız Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında Sarayköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak Tepeköy Katılımcı Damla Sulama Sistemi Projesi adı altında Proje toplam tutarı 486.444,85 TL olmak üzere; 14.000,00 TL’si ayni katkı; 472.444,85 TL hibe desteği sağlandı. Projenin 7 ay sonunda bitirilerek hizmete başlaması planlanıyor. Özellikle suyun stratejik öneminin arttığı günümüzde projeden fayda sağlayacak olan üreticinin; mevcut kaynaklardan en üst düzeyde yararlanması sağlanacak, alternatif ve bölgeye örnek teşkil edecek üretim ve planlamasının yapılması kolaylaşacak. Ayrıca yapılan proje ile birçok kişiye iş imkanı sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı