REKLAMI GEÇ

Uzakgider ve kurmayları saha çalışması yapıyor

Uzakgider ve kurmayları saha çalışması yapıyor

Tarım İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Uzakgider ve ekibi Tarım Müdürlüğü’nün uyguladığı ya da desteklediği projeleri yerinde takip ediyor.

/ DENİZLİHABER / 9 Ocak 2010 Cumartesi, 16:33

Denizli’de Tarım İl Müdürlüğü’nün projelendirip uyguladığı pek çok programın saha çalışmasını yapan, her biri alanında uzman kişilerden oluşan ekipler, kentin en uzak noktalarına ulaşıyor. Bu çalışmalardan birini yapan Tarım İl Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Uzakgider ve Destekleme Şube Müdürü Ferruh Bacanlı, Kale’de süt sığırcılığına yönelik projenin son kabul komisyonu toplantısını gerçekleştirdi.

Başkanlığını Yusuf Sarıtaş’ın yaptığı Kale Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Tarım İl Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü proje kapsamında, 96 çiftçiye ikişer adet inek alımı sağlanmıştı. Projenin son ayağı olan kabul toplantısında, bir veteriner ve zooteknist de hazır bulundu. Projede gelinen son nokta ile ilgili olarak çiftçilerin görüş ve taleplerini dinleyen kabul komisyonu, projenin sorunsuz devam etmesini için elinden geleni yapıyor. İl Tarım Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Uzakgider, proje kapsamında 1 milyon 273 bin liralık alım yapıldığını hatırlatarak; “Çiftçilerimiz ilk 2 yılı ödemeli, 6 yılı ise faizsiz, toplam 8 yılda ödemelerini yapacaklar. Burada hedef süt sığırcılığının yaygınlaşmasını ve çiftçilerimizin gelir getiren projelerden faydalanmasını sağlamak. Projemizi beş köy ve merkezde uyguluyoruz” dedi. Yapılan toplantıda çiftçiler, Uzakgider ve kurmaylarının tavsiyelerini dinledi, yaşadıkları aksaklıkları anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı