REKLAMI GEÇ

Veteriner hekimler Karahayıt’ta toplandı

Veteriner hekimler Karahayıt’ta toplandı

Denizli Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde düzenlenen 2015 Yılı 2. Bölge Grup Toplantısı Karahayıt’ta yapıldı. Toplantıya, bölge illerinde görev yapan veteriner hekimler katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 17:05

Antalya Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı, 2015 Yılı Bölge Grup Toplantısı’na Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Abdullah Ünlü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, şube müdürleri ile bölgede görevli veteriner hekimler katıldı. 

denizli-veterinerler-toplanti-ic

Büyükbaş Hayvancılığının konu alındığı toplantıda, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesih Kocamüftüoğlu ile Prof. Dr. İbrahim Taşal katılımcılara, “Süt İneklerinde İnfertilite ve Dölerme Sorunu”, Hayvan Besleme ve Besleme Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Numan Oğuz ise “Süt İneklerinde Bakım, Besleme ve Rasyon Hazırlama” konulu seminer verdi.

Konu anlatımının ardından soru cevap şeklinde toplantıya devam edildi. Daha sonra gündem değerlendirilmesiyle toplantıya son verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı