REKLAMI GEÇ

Rüya gibi bir düğün için Denizli Atlı Spor Kulübü

Rüya gibi bir düğün için Denizli Atlı Spor Kulübü

Yaşamlarının en anlamlı gününün heyecanı yaşamaya başlayan çiftler düğün hazırlıklarına başladı. Bu özel gün için çok özel bir mekan arayışında olanlara güzel haber Denizli Atlı Spor Kulübü’nden geldi. Yeşillikler içinde, doğal bir ortamda kır düğünü hayal edenlerin en önemli adresi olan Denizli Atlı Spor Kulübü, rüya gibi bir düğün vaat ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 08:30

Bahar ile birlikte düğün sezonu da açıldı. Evlilik planı yapan çiftler, dünya evine gireceği tarihi belirlemeye başladı. Hayatlarının en anlamlı kararını veren çiftler bu özel günlerinde rüya gibi bir ortamda düğün yapabilmek için araştırmalara çoktan başladı.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-2

Rüya gibi bir düğün için mekan arayan çiftlere çözüm Denizli Atlı Spor Kulübü’nden geldi. Yeşillikler içinde 3 bin 500 kişilik açık ve 150 kişilik kapalı alanı ile kır düğünü fırsatı veren Denizli Atlı Spor Kulübü, suni çim olmayan, betondan arındırılmış alanında rüya gibi bir düğün vaat ediyor.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-5

KIR DÜĞÜNÜNDE İDDİALI
Kır düğünü organizasyonunda iddialı olduklarını belirten Denizli Atlı Spor Kulübü sahiplerinden Taner Tekin, “Kır düğününde ışıklandırmamız nostaljik kına gecelerindeki ambiansı yaratıyoruz. Süslemeler de dahil organizasyon tamamıyla biz ilgileniyoruz” dedi.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-1

DAMAT VE GELİNE FAYTON JESTİ
Denizli Atlı Spor Kulübü’nün öne çıkan özelliklerinin başında davetlilerin atlarla iç içe olabilmelerinin geldiğini belirten Tekin, genç çiftlere de atlarla jest yapacaklarını, gelin ve damadı yoldan fayton ile alarak törene getireceklerini ifade etti.

Düğün organizasyonlarında çocukları da düşündüklerini belirten Tekin, “Çocuklara özel hazırladığımız alanda özel ışıklandırmalar ile çocuklara atlarla zaman geçirme fırsatı veriyoruz. Ayrıca düğüne katılan her misafirimiz isterlerse eğer atlarımıza binebilecekler. Ayrıca düğünler için canlı müzik yapacak 5 kişilik bir orkestramızda olacak” diyerek bilgi verdi.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-3

SPASTİK VE DOWNLU ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ
8 yıl önce Şirinköy’de açılan Denizli Atlı Spor Kulübü 5 aydır Bağbaşı’nda hizmet vermeye başladığını aktaran Tekin, 25 atlarının olduğunu belirterek, “Özel binicilik dersleri veriyoruz. Spastik ve Down sendromlu çocuklardan ücret almıyoruz. Sabah köy kahvaltımız var, öğle yemeğimiz var. Bir ay sonra mangal da verebileceğiz” dedi.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-4

TÜM ORGANİZASYONLARA KAPI AÇIK
Her türlü organizasyonlara kapılarının açık olduğunu ifade eden Tekin, doğa ile iç içe olacak olan Denizli Atlı Spor Kulübüne herkesi davet etti.

denizli-atli-spor-külübü-kir-dügünü-6

İLETİŞİM
Bağbaşı Eski Yol Vatan Bulvarı Eski Zafer Gazoz Fabrikası Arkası
info@denizliatciftligi.com
www.denizliatciftligi.com
Tamer Tekin 0532 740 27 97

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı