REKLAMI GEÇ

AB’nin Pazar Lideri Hotpoint 12’den vuruyor

AB’nin Pazar Lideri Hotpoint 12’den vuruyor

Denizli’de yeni evlenecek çiftlere öncelikli önerimiz; Hotpoint’e uğramadan karar vermeyin. Hem kalitesi hem tasarımı hem de ekonomik fiyatlarıyla kalbinizi 12’den vuracak Hotpoint beyaz eşya ürünleri Gökalp Beyaz Eşya’da. Gökalp, yarım asırlık iş tecrübesiyle, Hotpoint markasının Denizli’deki yetkili satış ortağı

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2015 Çarşamba, 14:37

Gökalp Beyaz Eşya, yarım asırlık tecrübesiyle Denizli’de yeni evlenenlere ve evini yenilemek isteyenlere kaliteli ve ekonomik beyaz eşya ürünlerini sunuyor.

İkinci Ticari Yol Numara 53’te bulunan Gökalp Beyaz Eşya, 15 yıldır Hotpoint-Ariston markalarını satıyor. Hotpoint’te, davlumbaz, ocak, fırın, çamaşır makinası, bulaşık makinası, buzdolabı ve klimadan küçük ev aletlerine kadar birçok ürünü bulabilirsiniz

Neden Hotpoint ?
Tüm Hotpoint ürünleri, sunduğu akıllı ve doğaya saygılı çözümlerle evinizin her alanında size maksimum konfor sunmak için tasarlandı. Sürekli geliştirilen ve yenilenen teknolojisi, zarif tasarımıyla birleşen Hotpoint ürünleri, evinize de başka bir hava katıyor. Çevre dostu Hotpoint’ler, yiyeceklerinizin tazeliğini korur, bulaşıklarınızdaki en zorlu lekeleri çıkarır, çamaşırlarınızı, dokusuna zarar vermeden temizler. Hotpoint, mükemmel performansı, yüksek verimliliği ve sağladığı enerji tasarrufuyla hayatınıza değer katar.

IMG_3772
Hotpoint bir İtalyan markası. Dünya mutfağında söz sahibi olan İtalyanlar, fırın ve ocak yapımında da lider durumda. Özellikle Denizli’de yeni evlenecek çiftlerin tercihi olan Hotpoint, oldukça ekonomik fiyatlarla cezbediyor.

BU BULAŞIK MAKİNASINA DİKKAT!
Bulaşık makinalarında alt ve üst sepet seçebilme, Hiçbir markada bulunmayan aktif oksijen sistemi ile daha hijyenik ve kokusuz yıkama özelliklerine sahip. rekabetçi fiyatı ile dört programlı yıkama özellikli bulaşık makinası, Denizli’de sadece 799 TL’ye Gökalp beyaz eşyada satılıyor.


IMG_4046
İSTER BUZDOLABI İSTER DERİN DONDURUCU

Hotpoint buzdolaplarında ise 10 yıl kompresör garantisi bulunuyor. Dünyada sadece Hotpoint markasında bulunan antibakteriyel kapı lastikleri ve aktif oksijen sistemi sayesinde, yiyecekler tazeliğini uzun süre koruyor. Opsiyonel raf sistemleri ile ihtiyaca göre derin dondurucu olarak ya da buzdolabı olarak kullanılabiliyor. Çekmeceli derin dondurucularda basınç önleyici kulp sistemi de mevcut.

IMG_3744

EV HANIMLARININ YENİ GÖZDESİ
Çamaşır makinalarında da 10 yıl motor garantisi var. Aqualtis serisinde titanyum tambur ve rezistans ile kirece daha dayanıklı sistem mevcut. Yıkama sisteminde buharlı refresh teknolojisi bulunuyor. Bu özellikleriyle diğer markalardan ayrışan çamaşır makinaları son dönemlerde ev kadınlarının daha çok tercih ettiği çamaşır makinaları arasında.

IMG_3819YAPARSA HOTPOİNT YAPAR
Hotpoint fırınlarında hiçbir markada bulunmayan çocuk kilidi sistemi mevcut. Fırınlarda, pişirmenin daha net görülmesi için led aydınlatma sistemi bulunuyor. A+ enerji sistemine sahip fırınlarda kapak soğutma sistemi bulunmakla beraber, camları rahatlıkla takılıp çıkarılıyor ve temizlenebiliyor.

IMG_3816YEMEĞİNİZİN DİBİ TUTMASIN
Ocaklarda dikey alev sistemi bulunuyor. Yemek yapılırken dikey alev sistemi, yemeğin dibinin tutmasını engelleyerek ateşi daha eşit dağıtıyor. Dikey alev sistemi ile Hotpoint ocakları uluslarası dizayn ödülü olan RED DOT TASARIM ÖDÜLÜ’nün de sahibi.

IMG_4066BU ÖZELLİKLER SADECE HOTPOİNT’TE
Ütüde, Curved taban teknolojisiyle kırışıklıkları açarak yok etme sistemi sadece Hotpoint’te bulunuyor. Hotpoint’in birbirinden ayrıcalıklı ürünleri arasında A sınıfı özelliğine sahip Türkiye’deki tek ütü de bulunuyor. Katı meyve sıkacağı, kendine özel bir tasarımı nedeniyle bıçakla parçalamadan, diğer meyve sıkacaklarına göre yüzde 30 daha fazla sulu ürün çıkartıyor. Küçük ev aletlerinde herhangi bir arıza yaşandığında, Hotpoint Yetkili Servisi görevlileri arızalı ürünü evinizden alıp, onarımı yaptıktan sonra yine evinize getiriyor. Yetkili servis hizmeti anlayışıyla da Hotpoint birçok beyaz eşya markasını geride bırakıyor.

IMG_3880
SELEK “YENİ ÇİFTLER BİZİ TERCİH EDİYOR”

12 yıldır Hotpoint markasının satışını yapan Ekrem Selek, Denizli’de yeni evlenecek çiftlerin, kaliteli ve ekonomik olduğu için Hotpoint’i tercih ettiklerini belirterek, ‘’Hotpoint markası Denizli’de çok beğenilen bir marka. Yeni evlenecek olanlar ve evinin beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenler bizi tercih ediyor. Markamız İtalyan tasarımı ve İtalyan ürünü. Aynı zamanda, çok sağlam. Denizli’nin çevre ilçelerine de hizmet veriyoruz. Ücretsiz nakliye hizmetimiz bulunmaktadır.’’dedi.

IMG_3736
İŞTE HOTPOİNT’İN AYRICALIKLARI

Çamaşırlarınızı özenle temizler, yiyeceklerinizin tazeliğini korumak için ideal atmosferi sağlar, mutfaktaki yaratıcılığınızı artıran öneriler sunar. Hotpoint, sürekli kendini yenileyerek, beklentinin çok ötesinde, yüksek kalitede akıllı beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri üretir.

IMG_3976Doğayı koruyan akıllı çözümler.
Hotpoint’in en önemli gücü, zaman içinde değişen istek ve ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde anlayabilmemiz ve ürünlerimizi bu doğrultuda geliştirebilmemizdir. Bu sayede Hotpoint, beyaz eşya ve küçük ev aletlerini en yeni teknolojileri kullanarak enerji tasarrufu sağlar ve doğal kaynakları korur.

IMG_3673
Stil fonksiyonel tasarım ve kalitede gizlidir.

Hotpoint’in tasarım anlayışı, evdeki ihtiyaçlarınızla, hayal ettikleriniz arasında bir köprü kurar. Hotpoint için tasarım tek başına yeterli değildir. Bir ürünün, tasarım harikası olmasının yanı sıra kullanışlı olması da önem taşır. Hotpoint beyaz eşyalar ve küçük ev aletlerinin her ayrıntısı, önceden titizlikle düşünülmüş ve günlük hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Hotpoint ayrıntılara önem verir, ürünlerini yenilikçi bir yaklaşımla geliştirir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı