REKLAMI GEÇ

Baturalp Tunalı Kimdir?

Baturalp Tunalı, Balıkesir’de doğup, ailesinin işi nedeniyle küçüklüğünde Türkiye’nin her yerini gezmıştır. Lise hayatının zorlu geçen ve daha o dönemden farklı bir çocuk olduğunu anlayan Baturalp Tunalı, üniversiteyi sırasıyla Eastern Mediterranean University ve Central Connecticut State University’sinde makine mühendisliği okumuştur. Daha sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde dijital pazarlama üzerine MBA (Master of Business Administration) eğitimini tamamlamıştır. Makine mühendisliğini birincilikle bitiren Baturalp Tunalı, üniversiteden hemen sonra Türkiye’ye…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mart 2023 Cuma, 22:48

baturalp-tunal

Baturalp Tunalı, Balıkesir’de doğup, ailesinin işi nedeniyle küçüklüğünde Türkiye’nin her yerini gezmıştır. Lise hayatının zorlu geçen ve daha o dönemden farklı bir çocuk olduğunu anlayan Baturalp Tunalı, üniversiteyi sırasıyla Eastern Mediterranean University ve Central Connecticut State University’sinde makine mühendisliği okumuştur. Daha sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde dijital pazarlama üzerine MBA (Master of Business Administration) eğitimini tamamlamıştır.

Makine mühendisliğini birincilikle bitiren Baturalp Tunalı, üniversiteden hemen sonra Türkiye’ye dönüp vatanı görevini Erzurum’da tamamlamıştır. Daha sonrasında United Technologies Corporation bünyesinde mühendislik kariyerine başlayan Baturalp TUNALI, Carrier, Siemens ve OTIS firmalarında görev almıştır.

Mühendislik kariyeri boyunca İstanbul, Berlin, Londra, Paris şehirlerinde görev yapmış olup daha sonrasında e-ticaret ve sosyal medya kariyerine başlamıştır.Uluslararası alanda dijital pazarlama ve e-ticaret üzerine işler yapan Baturalp Tunalı aynı zamanda sosyal medyada Batu Z mahlasıyla tanınmaktadır. Paris’teki işinden ayrıldıktan sonra dünya turuna çıkan Baturalp Tunalı, 66 ülkeye seyahat etmiş ve bu gezilerini kayıt altına almıştır. Batu Z ayrıca takipçileriyle Youtube platformunda paylaştığı 2 farklı rap albümü yayınlamıştır. Sanat, iş adamı ve sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımı Baturalp Tunalı şu an Amerika’nın Los Angeles eyaletinde yaşamaktadır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı