REKLAMI GEÇ

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de

CHP Genel Başkanı Özel, Denizli’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye geldi. Özel gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından vatandaşlara hitap etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2024 Cuma, 13:37

Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak partisinin İl Başkanlığını ziyaret edip, Başkan Ali Osman Horzum ile bir araya geldi.

Çıkışta yanına gelen bir vatandaşın, kızının Aydın’da öldürüldüğünü söyleyerek yardım istemesi üzerine Özel, vatandaşla ilgilenilmesi talimatını verdi. Bu sırada fenalaşan kişiye sağlık ekipleri müdahale etti.

Özel, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada yerel seçim sürecinde İl Başkanı Horzum’la bir araya geldiklerinde Horzum’un iki büyük hayalinden birinin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak, birinin de kırmızı motor olduğunu söylediğini aktardı.

Bunun üzerine “Sen Denizli Büyükşehir’i al, motor almak bizden.” dediğini kaydeden Özel, seçimden sonra ücretini kendisi karşılayarak motosikleti aldığını ifade etti. Özel, motorun anahtarını Horzum’a teslim etti, sürücülüğünü Horzum’un yaptığı motosiklete binerek Denizli Büyükşehir Belediyesine geçti.

Özel, burada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile görüşme gerçekleştirdi, ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanında parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara seslendi.

Denizli’de kendilerine destek verenlere teşekkür eden Özel, Denizli’de 15 ilçenin CHP’li isimler tarafından yönetildiğini kaydetti.

Özel, CHP’nin yönettiği belediyelerde Atatürk’ün sözünde olduğu çiftçinin milletin efendisi olacağını kaydederek, şunları söyledi:

“Seçimle bir büyük zafer kazanmadık. Bunu bir zafer olarak görmüyorum, ben bu seçim sonuçlarını bir görev, bir vazife ve millet adına bir fırsat olarak görüyorum. Bu seçim bizim sevinmenin, mutlu olmanın, birbirini tebrik etmenin yanında sorumluluğu hatırlamanın, kimseyi üzmemenin, dışlamamanın, öteki hissettirmemenin sorumluluğunu sırtımıza aldığımız seçimdir. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yapılacak ilk genel seçimlerde milletin, halkın iktidarını kurup Atatürk’ün partisini birinci parti yapmanın sorumluluğunu taşıyoruz.”

Özel, enflasyon muhasebesiyle finansal tabloların güncellenmesinin ardından yeni vergilerin çıkmaması gerektiğini belirterek, “Çok sayıda şirket iflasın, konkordatonun eşiğindedir. İş bilmezler, size sesleniyoruz, yeter artık, düşün milletin yakasından.” dedi.

Vatandaşlara güç veren, onlardan güç alan, müzakere de mücadele de eden, dinamik, sonuç alan bir siyaset için yola çıktıklarını kaydeden Özel, “Bu ülkeyi seviyoruz, sizleri seviyoruz. Beni seven arkamdan gelsin.” diye konuştu.

Özel, daha sonra Pamukkale ve Merkezefendi belediyelerini ziyaret etti.

Yorumlar

Ahmet   -  Bağlantı 27 Nisan 2024, 08:10

Denizli de bir çok şirket konkordato uyguladıysa bu şirketlerin sahibi hükümet mi mali bütçelerini hükümet mi veriyor Devleti yöneten hükümet kredi desteklerini açıkladı yanlış kullandiysa yine suçlu hükümet var git yoluna özel

ali özkurt   -  Bağlantı 26 Nisan 2024, 20:37

Sayın il başkanı müsait zamanda beni de kırmızı motora bindirir mi acaba

Osman Sertoğlu   -  Bağlantı 26 Nisan 2024, 19:59

Şu fotograf o kadar çok şey anlatıyor ki. Çeken arkadaşın eline sağlık.
Bugüne kadar gördüğümüz kibirli, insana tepeden bakan, ‘Hizmetkarıyız’ dediği halkı aslında tebaası gibi gören siyasiler de iyi baksın. Türkiye’de seçimi bu samimiyet kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı