REKLAMI GEÇ

Çocuk Şenliği ilçelere taşınıyor

Çocuk Şenliği ilçelere taşınıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü gerçekleştirilen son 1 aydır da kent merkezinde devam eden çocuk şenliği ilçelere de taşınıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2014 Cumartesi, 11:38

Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği’ni bu yıl 3. kez gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, etkinliğin kapsamını genişleterek Denizli’nin tüm ilçelerine de taşıyor. 1 aydır kent merkezinde devam eden organizasyona bugüne kadar 30 bin çocuk katıldı. İlçelerde yapılacak etkinliklerde ise bu sayının 60 bine ulaşması hedefleniyor.

Kent merkezinde Akkonak Dr.Samim Gök Sentetik Futbol Sahası’nda oluşturulan şenlik alanı bu kez ilçelerde kurulacak. İlçelerde yaşayan çocuklar da tıpkı Denizli’deki yaşıtları gibi özel oyun alanlarında animatörler eşliğinde doyasıya eğlenecek. Denizli’de düzenlenen şenliklere katılan ve çocukların eğlencesine ortak olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman  Zolan, ” Denizli’de ne varsa ilçelerimizde de o olacak demiştik. Çocuk Şenliğimizi ilçelerde de gerçekleştireceğiz. Denizli’deki yaşıtları gibi ilçelerdeki çocuklarımıza da unutamayacakları bir gün yaşatacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı