REKLAMI GEÇ

En Kullanışlı Lavabo Modelleri

Mekanlarınızda eşsiz bir uyumluluk yakalayabilecek olan lavabo modellerini incelediğiniz zaman, birçok farklı modeli görebilmeniz mümkündür. Kendi içerisinde boyut, tarz, şekil ve renkleriyle birbirinden ayrılan kullanışlı ve işlevsel lavabolar aynı zamanda farklı genişlik, yükseklik ve derinlik özelliklerine sahiptir. Lavaboları tezgah altında, üstünde veya yalnızca kendi ayakları üzerinde kullanabilirsiniz.   İşlevsel ve Şık Lavabo Modelleri   Duvara dayalı olan lavabolar genellikle modern dekorasyon stilleri içerisinde kendisine…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2022 Cuma, 11:10

Mekanlarınızda eşsiz bir uyumluluk yakalayabilecek olan lavabo modellerini incelediğiniz zaman, birçok farklı modeli görebilmeniz mümkündür. Kendi içerisinde boyut, tarz, şekil ve renkleriyle birbirinden ayrılan kullanışlı ve işlevsel lavabolar aynı zamanda farklı genişlik, yükseklik ve derinlik özelliklerine sahiptir. Lavaboları tezgah altında, üstünde veya yalnızca kendi ayakları üzerinde kullanabilirsiniz.

İşlevsel ve Şık Lavabo Modelleri

Duvara dayalı olan lavabolar genellikle modern dekorasyon stilleri içerisinde kendisine yer bulur. Mat ve parlak tonlara sahip lavabolar klasikten moderne kadar pek çok farklı dekoratif tarzda değerlendirilebilir. Ufak bir lavabo değişikliği yaparak mekanlarınızda işlevselliği ön plana çıkarabilmeniz mümkün hale gelir.

Banyo tasarımında hijyen koşullarını karşılarken ve aynı zamanda estetik bir görünümü ortaya çıkarabilen lavaboları seçerken modelleri detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Etajerli olan lavabolar banyonuzdaki dağınıklığın toparlanmasına destek verebilecek özellikleriyle öne çıkar. Lavabo altındaki dolaplar ile entegre olabilen bu tasarımlar mobilyalarının şık duruşlarıyla göz kamaştırır.

Yedek şampuan, sabun, havlu ve diğer kozmetik ürünlerini depolayabileceğiniz dolaplı lavabolar bulabilirsiniz. Kompakt cam lavabolar şeffaf görünümleriyle mekanlarınıza ferahlık hissini getirir. Şıklığı ve zarafetiyle tercih sebebi haline gelen bu tür lavabolar birbirinden farklı üretim materyalleri ile sizlere sunulur.

Dekoratif Lavabo Çeşitleri

Oval kesimli lavabolar özellikle yüzeyin geniş olmasını isteyenler tarafından tercih edilir. Yumuşak bir geçiş sağlayabilecek bu lavabolarda çanak cam gibi alternatifler bulabilirsiniz. Hemen her renk ve ölçüye sahip modeller tezgah üzerindeki ışık yansımalarını sizlere en iyi şekilde sunar. Parlak yüzeyleri ve pürüzsüz yapıları ile banyolarda tercih edilen lavabolar modern ve minimal dekoratif stiller için ideal seçenekler arasında yer alır. Sizler de dekorasyon tarzınız ile uyum sağlayabilecek çeşitlere sahip olabilirsiniz.

Güncel banyo dekorasyonu modasına uyumlu olan lavaboları tercih etmeniz zamansız bir şıklık elde edebilmenizi sağlar. Bu noktada banyolarınızda kullandığınız diğer mobilyaları ve aksesuarları göz önünde bulundurmanız yeterli olacaktır. Böylelikle en doğru lavabo çeşitlerine sahip olarak dekorasyon stilinize kullanışlı bir parça ekleyebilmenin avantajını yaşayabilirsiniz. En kaliteli lavabo modelleri için dilerseniz VitrA’da yer alan en özel seçeneklere göz atabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı