REKLAMI GEÇ

Kasko Yaptırmanın Avantajları

Kasko sigortası, zorunlu bir sigorta türü değildir. Fakat kaskolu araçların ve sahiplerinin elde edebileceği birçok farklı avantaj vardır. Geniş teminat yelpazesi sunan kasko sigortalarından yararlanmanız güvenliğiniz açısından önemlidir. Hasar durumunda giderlerin belirli poliçeler kapsamında karşılanması bütçenizin koruma altına alınmasına destek verir.   Aracınız kaza sırasında veya park halindeyken hasar görürse tamir masrafları poliçe kapsamında sigorta tarafından karşılanabilir. Böylelikle yüksek maliyetli olabilecek hasar masraflarını kendi…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2022 Pazartesi, 10:49

Kasko sigortası, zorunlu bir sigorta türü değildir. Fakat kaskolu araçların ve sahiplerinin elde edebileceği birçok farklı avantaj vardır. Geniş teminat yelpazesi sunan kasko sigortalarından yararlanmanız güvenliğiniz açısından önemlidir. Hasar durumunda giderlerin belirli poliçeler kapsamında karşılanması bütçenizin koruma altına alınmasına destek verir.

Aracınız kaza sırasında veya park halindeyken hasar görürse tamir masrafları poliçe kapsamında sigorta tarafından karşılanabilir. Böylelikle yüksek maliyetli olabilecek hasar masraflarını kendi cebinizden ödemek zorunda kalmazsınız. Kasko sigortalarında yer alan İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı sayesinde kaza sonucunda karşı tarafta oluşan zararlar kasko sigortaları teminatları arasındadır.

Trafik sigortasında karşı tarafta oluşan hasar karşılansa bile belirli limitler ile sınırlanır. Kaza sonucu hasar masraflarının yüksek çıktığı düşünülürse trafik sigortası karşı tarafın zararını karşılama konusunda yetersiz olabilir. İMM teminatı yüksek olan bir kasko sigortasını tercih ederseniz trafikteki kaza risklerine karşı bütçenizi korumuş olursunuz.

Generali Kasko Sigortası İçeriği

Limit sınırları olmayabilen İMM teminatı kasko sigortalarında sizlere büyük avantajlar sunar. Kazadan kaynaklı oluşan karşı tarafın aracındaki hasar masrafı ne kadar yüksek olursa olsun, limitsiz İMM teminatı olan kasko sigortasından yararlanıyorsanız bütçenizden herhangi bir gider ortaya çıkmaz.

Kasko sigortasından yararlandığınız zaman aracınızı arıza ya da hasar durumlarında sigorta şirketinin anlaşmalı servislerine sunabilirsiniz. Onarım ve tamir için servis aramak ile zaman kaybetmek yerine kasko sigortalarının anlaşmalı servis ağlarından yararlanabilirsiniz. Böylelikle zamandan tasarruf elde etmiş olursunuz. Bazı özel kasko ürünlerinde anlaşmalı servisler serbest seçimli olarak belirlenebilir. Bu seçenekleri tercih ettiğiniz takdirde servisinizde kasko poliçenizi kullanabilirsiniz.

Kaza veya arıza sonucu aracınız yolda kaldığı zaman çekici çağırmanın belirli masrafları söz konusu olabilir. Kasko sahibiyseniz yol yardım teminatında yer alan çekici hizmetleri sizlere ücretsiz olarak sunulabilir. Kaza sonucunda aracınızı servise bırakmak durumunda kaldıysanız kaskonuzun ikame araç teminatlarından yararlanabilirsiniz. Bu tür durumlarda sizlere geçici bir araç verilebilir. Böylelikle poliçede belirtilmiş süre kadar arabanız serviste bulunduğu zaman araçsız kalmamış olursunuz. Dilerseniz Generali’nin kasko teklifi al özelliğinden yararlanarak tüm bu avantajları inceleyebilir ve en iyi fırsatları yakalayabilirsiniz!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı