REKLAMI GEÇ

Keyifli Şarkıların Sesi Cenk Özveren

Kendisi Derin Mevzu grubunun kurucusu ve aktif bir üyesi. Gitarı elinde, bestelerini yapıyor ve aynı zamanda da şarkılarını söylüyor, anlatılması gereken hikayeleri anlatıyor. Gitarıyla tutturduğu bu yolda grup arkadaşlarıyla beraber albümler çıkartıyor ve konserler veriyorlar. Cenk Özveren en kısa tabiriyle yaratıcı birisi. Albümlerinin en sevilen parçalarından biri olan Yeni Güne Selam isimli şarkısı aynı zamanda albüme adını veren şey de. Konserlerinde bu grubu dinleyebilmiş…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2022 Pazar, 15:41

Kendisi Derin Mevzu grubunun kurucusu ve aktif bir üyesi. Gitarı elinde, bestelerini yapıyor ve aynı zamanda da şarkılarını söylüyor, anlatılması gereken hikayeleri anlatıyor. Gitarıyla tutturduğu bu yolda grup arkadaşlarıyla beraber albümler çıkartıyor ve konserler veriyorlar. Cenk Özveren en kısa tabiriyle yaratıcı birisi.

Albümlerinin en sevilen parçalarından biri olan Yeni Güne Selam isimli şarkısı aynı zamanda albüme adını veren şey de. Konserlerinde bu grubu dinleyebilmiş şanslı azınlığın söylemine göre şarkıları kişiye huzur getirmekten başka hiçbir negatif etkiye sahip değil.

Verdikleri konserlerde hem gitarı hem bestelediği şarkılarla kulaklara dolduran hazlar yaşatan Cenk Özveren, Derin Mevzu grubunu pandemiden sonra kurduğunu belirtiyor. Pandemi gibi insan hayatı için ömürde bir kez karşılaşılacak korkunç bir durum olan virüs salgınından sonra kendilerini toparlamış ve insanlara şifa dağıtmaya çıkmışlar. Bu şifa yolculuğunu verdikleri konserler ve keyifli şarkıları ile yapıyorlar.

Cenk Özveren ve Derin Mevzu

Asansör müzikleri gibi genelde kişinin kulaklarını huzurla dolduran ve o dinlenilen birkaç saniyeyi bile mutlulukla dolduran bir şarkı dizimi var sanatçının. Dinleyicilerine göre bir sahil kenarında oturup martıların geçişini izlerken dalgaların kıyıya vuruşunu dinlemek gibi. Aynı zamanda martılara simit attığınız ve sevdiğiniz kişinin yanınızda olduğunu hayal etmelisiniz. Bir başka hayran bu müzik dinletisini orman kenarında bir masada oturup kuşların sesini dinlerken serin ve ferah orman esintisinin saçlarının arasından uçuşunu hissettirdiğini söylüyor. Dinlemeye ve bir kulak vermeye değer olduğunu söylemek gerekir sanırım.

Şarkıcının ve grubunun çıkardığı single parçası Karagümrük Geliyor’u da dinlemek şart olmuştur artık. Şarkıcı ve Derin Mevzu üyeleri yeni albümleri ile onları heyecanla bekleyen hayranlarını daha fazla beklememeli ve yeni parçaları piyasaya sürmeliler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı