REKLAMI GEÇ

Kiralık Villa

Kiralık villa, günlük hayatta ihtiyaç duyacağınız bütün ev eşya ve imkanlarına sahip olan konaklama hizmetimizdir. Villâlarımızda bir yandan muhteşem doğanın, tarih kokan mistik bir havası olan, aynı zamanda gözde bir turistik yer olan beldemizin tadını çıkarırken bir yandan da sevdiklerinizle birlikte kalabalıktan uzak, sakin, huzurlu bir tatilin keyfini çıkaracaksınız. Neden Villa Tercih Etmeliyim? Villa tipi konaklama Antik Roma’ya kadar uzanmaktadır. İlk defa Antik Roma’da…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2022 Perşembe, 03:06

Kiralık villa, günlük hayatta ihtiyaç duyacağınız bütün ev eşya ve imkanlarına sahip olan konaklama hizmetimizdir.

Villâlarımızda bir yandan muhteşem doğanın, tarih kokan mistik bir havası olan, aynı zamanda gözde bir turistik yer olan beldemizin tadını çıkarırken bir yandan da sevdiklerinizle birlikte kalabalıktan uzak, sakin, huzurlu bir tatilin keyfini çıkaracaksınız.

Neden Villa Tercih Etmeliyim?

Villa tipi konaklama Antik Roma’ya kadar uzanmaktadır. İlk defa Antik Roma’da üst sınıf için kır evleri olarak inşa edilmişlerdir. Bizler de sizin konforunuzu düşünürken MÖ 9. yüzyıla dayanan medeniyetlerin lüksünden ilham aldık. Sevdiklerinizle evinizde gibi hissedebileceğiniz rahat bir tatil geçirmek istiyorsanız kiralık villa seçeneği tam size göre.

Yemek Kuyruğu Derdi Yok

Villa tercihi ile birlikte otellerin yemek kuyruğundan kurtulacak, size özel mutfağınızda dilediğiniz gibi yemek yapabileceksiniz. Yemek yaparken buzdolabı, fırın gibi ihtiyaç duyacağınız her şey mutfağınızda mevcut.

Ferah Bir Ortam

Villada konaklamanın bir diğer avantajı otelin aksine geniş, ferah bir ortam sunması. Hem iç hem dış tasarımı size bu imkanı sunuyor. Otellere sıkışmak yerine yazın serin kışın sıcacık bir ortamda dinlenerek tatilin keyfini çıkaracaksınız.

Dinlenmeniz İçin Şart Olan Sessiz Bir Ortam

Yine sessiz, sakin bir ortam da villada konaklamaya özgü bir seçenek. Yoğun iş temposu, şehir hayatının zamanla yarıştıran koşturmacası, modern hayatın yarattığı yüksek stres seviyesi tatil yapmayı kaçınılmaz kılarken bir tatilden olan beklentinizin ilk sırasına da sakin bir ortamda dinlenmeyi koyuyor. Bu yüzden villa seçeneği tam olarak ihtiyaca uygun sessiz, sakin, huzurlu bir ortam sunan konaklama tipi.

Bahçe Seçeneği

Tatil yapmanın artık lüks olmaktan çıkıp zorunlu ihtiyaç haline geldiği günümüzde villa seçeneği dış tasarımı, peyzaj dizaynıyla da göz zevkinize hitap ederek memnuniyetinizi arttıracaktır. Sevdiklerinizle keyifli zaman geçireceğiniz bahçe imkanı aynı zamanda çocuklarınız için de eğlenceli bir oyun alanı olacaktır.

Size Özel Havuz

İstediğiniz zaman denize girebilir istediğiniz zaman size özel havuzunuzu kullanabilirsiniz. Mutfak, banyo gibi kendinize özgü havuza sahip olmak da kiralık villa ayrıcalığı.

Ortamın atmosferini sonuna kadar hissedebileceğiniz Kalkan’da villalarımızla size rüya gibi bir tatil vadediyoruz. Ev ortamı rahatlığı, modern ve rahat mobilyalar, günlük her türlü gereksiniminizi karşılayacak olan eşyalar, size ve sevdiklerinize özgü geniş bir alan, havuz, bahçe, doğa manzarası gibi kusursuz bir tatilden bekleyeceğiniz her şeyi hizmetinize sunduğumuz gibi balayı villa veya muhafazakar villa seçenekleriyle de ihtiyaca uygun konaklama imkanı sunuyoruz. Özel günlerinizi veya tercihlerinizi önemsiyor ve buna uygun bir tatil için her şeyi sizin yerinize biz düşünüp hizmetinize sunuyoruz.

Muhafazakar Villa Seçeneği

Muhafazakar villa seçeneği ile size hassasiyetlerinize uygun bir konaklama ve tatil imkanı sunuyoruz. Daha sessiz, gözlerden uzak hissedeceğiniz bir konaklama imkanı arıyorsanız; ailenizle birlikte rahatsız edilmeden keyifli bir tatil geçirmenize imkan tanıyan bu villalarımız diğer tüm imkanları barındırmakla birlikte bahçe ve havuz bölümü dışarıdan görülmeyecek şekilde tasarlanmış olup tamamen size özel bir alan sunmaktadır. Muhteşem ve etkileyici doğanın tadını çıkarırken bir yandan da korunaklı villanızda son derece huzurlu bir tatil geçirecek, evinizde hissettiğiniz güveni hissedecek, size özgü banyo, mutfak, oturma alanıyla birlikte gönül rahatlığıyla kullanacağınız bahçe ve havuz keyfiyle tüm yılın yorgunluğunu üzerinizden atmış  olacaksınız.

Balayı Villalarımız

En özel gününüzü balayı villa seçeneğimizle taçlandırıyoruz. Eşinizle birlikte size özel tasarlanmış bu romantik villalarımızda unutulmaz bir tatil yapmanın garantisini veriyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı