REKLAMI GEÇ

KÜLLİYEYE DENİZLİ’DEN KİM DAVET EDİLDİ?

KÜLLİYEYE DENİZLİ’DEN KİM DAVET EDİLDİ?

Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna Denizli’den tek bir isim davet edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 16:02

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu verildi.

Siyaset, bürokrasi, sanat ve spor dünyasından önemli konukların yer aldığı resepsiyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın özel davetiyle katılan sürpriz isimler de oldu.

İŞTE O SÜRPRİZ İSİMLER
Bursa’da  eşi için bir ağaçtan kayısı koparıp parasını da ağaca asarak ; “Hakkını helal et, eşim hamile’ notunu bırakan Soner Kaya, engelli yeğenine 40 yıldır annelik yapan Pakize Memiş, Malatya’da temizlik işçisi olarak çalıştığı fabrikada her şeyi öğrenerek kumaş fabrikası kuran Şehriban Şahin, patlayıcıların yerini tespit eden dron tasarlayan ortaokul öğrencisi Mert Delibalta gibi halktan isimler de bu resepsiyonda yer aldı.

DENİZLİ’DEN ÇOK ÖZEL BİR KONUK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasetten ekonomiye çok önemli mesajlar veren bir de konuşma yaptığı resepsiyona Denizli’den ise sadece bir isim katıldı. Denizlili eğitimci Özlem Yağcı Yanık özel bir davetle resepsiyonda hazır bulundu.

DENİZLİLİ KONUĞUN YERİ ÇOK FARKLI
Cumhurbaşkanlığının Denizlili konuğu Özlem Yağcı Yanık diğer konukların aksine resepsiyon sonrasındaki sohbette de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ağırlandı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu Mesut Özil sanatçı Orhan Gencebay gibi özel konukları ile birlikte ağırladığı Yanık, Erdoğan ile sohbete de katıldı.

EŞİ ÇOK TANIDIK BİR İSİM
Evli ve iki çocuk annesi olan Özlem Yağcı Yanık, Denizli kamuoyunun da yakından tanıdığı bir hukukçu olan Melih Yanık ile 18 yıllık evli. Türkiye’nin önde gelen yatırımcılarından Ali Ağaoğlu dahil pek çok önemli işadamının hukuk danışmanı olan Melih Yanık aynı zamanda sanat dünyasında da Hande Yener başta olmak üzere pek çok önemli sanatçının da hukuk işlerini takip ediyor. Genç avukat Denizlispor’da da asbaşkanlık görevinde bulunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı