REKLAMI GEÇ

Özay Gönlüm unutulmadı

Özay Gönlüm unutulmadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ün ölümünün 15. yılında Çatalçeşmede Oda Tiyatrosu önünde anma töreni gerçekleştirdi. Anıt heykeline çelenk konulan ünlü halk ozanı için 03 Mart Salı günü “Ustaya Saygı Konseri” düzenlenecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2015 Pazar, 13:18

Denizlili ünlü halk ozanı Özay Gönlüm, ölümünün 15. yılında Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde anıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği anma törenine, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Osman Erkli, Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları ve ünlü sanatçının sevenleri katıldı. Törende, Denizlili halk ozanı Özay Gönlüm’ün anıt heykeline çelenk bırakıldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, burada yaptığı konuşmada, Denizli’nin en büyük değerleri arasında olan Özay Gönlüm’ü ölümünün 15. yılında rahmetle andıklarını belirterek, “Denizli denilince akla 3 şey gelir, Pamukkale, Özay Gönlüm ve Denizli Horozu. Özay Gönlüm yareniyle, değişik hicivleriyle ve bir çok eseriyle Türk Halk Müziğine ve Türk kültürüne çok önemli katkılarda bulunmuştur. Bundan sonra bizim görevimiz çocuklarımıza, geleceğimize Özay Gönlüm gibi değerlerimizi işleyerek unutturmamaktır. Kendisini rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. 

BÜYÜKŞEHİR’DEN USTAYA SAYGI KONSERİ
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ünlü halk ozanı Özay Gönlüm için “Ustaya Saygı Konseri” düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın düzenleyeceği anma konseri 03 Mart Salı günü saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan anma konserine tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı