REKLAMI GEÇ

Seyidoğlu A’la hafta sonu kahvaltıya bekliyor

Seyidoğlu A’la hafta sonu kahvaltıya bekliyor

Yaklaşık 1.5 ay önce Çamlaraltı Mahallesi’nde 61. Şubesini açan Seyidoğlu, sizleri hafta sonları kahvaltıya çağırıyor. Seyidoğlu, kaliteli ürünlerle hazırlanmış hem göze hem de damak zevkinize hitap edecek, açık büfe zengin kahvaltı menüsü ile özel toplantı ve davetlere ev sahipliği yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2015 Salı, 12:19

Yoğun bir iş temposu ile geçen haftanın ardından, hafta sonu arkadaşlarınızla buluşup, hem kahvaltı yapmak hem de sohbet edip hoşça vakit geçirmek istiyorsanız Seyidoğlu A’la tam da size hitap ediyor. Sıcak-soğuk 35 çeşit kahvaltı menüsü ile hem damak zevkinize hem de gözünüze hitap eden Seyidoğlu A’la’da, hafta sonu için rezervasyon yaptırabilirsiniz. 

seyidoglu-ic-6

Seyidoğlu kahvaltı büfelerinde vitamin bardan çaya, unlu mamüllerden tost ve soğuk sandviçlere kadar zengin bir menüyle müşterileri ağırladıklarını ifade eden Denizli Seyidoğlu İşletmecisi Zafer Adak, Seyidoğlu Baklavaları’nın köklü bir şarküteri deneyimine sahip olduğunu, AR-GE çalışmasının ardından kahvaltı pazarında yer almak istediklerini söyledi. Adak, “Pazarda var olan rakiplerin dışında bugüne kadar hiç uygulanmamış bir konsepte sahibiz. Tasarımından içeriğindeki ürün zenginliğine kadar geniş bir yelpazede müşteriye hitap ediyoruz” dedi.

seyidoglu-ic-5

“80 KİŞİYİ AYNI ANDA AĞIRLAYABİLİRİZ”
Seyidoğlu A’la Denizli Kurucusu Zafer Adak, şu anda 80 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasiteye sahip olduklarını söyledi. Çok yakında yeni düzenlemelerin de yapılacağını vurgulayan Adak, VİP salonları oluşturulacağını ifade etti. VİP Salonu, özel toplantılara ev sahipliği yapacak.

seyidoglu-ic-4

“KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİZ”
Laleli’den başlayan İspanya, ABD, Dubai, Almanya, Katar gibi birçok ülkeye ulaşan Seyidoğlu lezzetinin kalitesinden ödün vermeden Denizlililere hizmet verdiklerini belirten Zafer Adak, “Seyidoğlu A’la Denizli Şubesi’ndeki tüm ürünlerimiz, Türkiye genelindeki diğer şubelerimizle aynı. Aynı kalitede aynı lezzette. Kahvaltı menümüz de aynı şekilde. Kaliteden ödün vermeden, hafta içi hergün ve hafta sonu açık büfe olarak Denizliliere sabah kahvaltısı keyfi yaşatacağız” dedi.

seyidoglu-ic-3

KAHVALTIDA NELER VAR?
Çamlaraltı Mahallesi’ndeki Seyidoğlu’nda, menemenden omlete, yumurta çeşitlerinden farklı tatlardaki tostlara, açmadan sandviçe, poğaçadan kaşar ve peynirli simide, klasik kahvaltıdan sıcak kahvaltı tabağına kadar 35 çeşit seçenekte keyifli bir kahvaltı yaparak güne başlayabilirsiniz. Hafta sonlarında ise rezervasyon yaptırarak, tüm sevdiklerinizle bir arada açık büfe kahvaltı yapmanın zevkini yaşayabilirsiniz.

seyidoglu-ic-2

KAHVALTIDA TATLI
Keyifli bir kahvaltının ardından, Seyidoğlu’nun dünyaya açılan lezzeti baklavanın da tadına bakmanız gerektiğini tavsiye eden Adak, “Müşterilerimiz, baklava, börek, kurabiye, çikolata, menü, lokum, pasta ve yöresel lezzetleri de şubemizde bulabilir. Kahvaltıda tatlı yenir mi? demeyin. Bence Denizlililer bunu denemeli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı