REKLAMI GEÇ

Denizli Haber’den kültür ve sanata yeni bir ışık

Denizli Haber’den kültür ve sanata yeni bir ışık

Denizli’nin haber sitesi denizlihaber.com, şehrin kültür ve sanat yaşamına ışık tutacak, renk katacak bir adım daha atıyor. Denizli’nin kültürel yaşamına yön veren önemli isimler denizlihaber.com’da bir araya geliyor, sosyal yaşamı renklerindiren, kültürel ve sanatsal etkinliklere farklı bir pencereden bakan yaklaşımla kaleme aldıkları yazılarıyla denizlihaber.com okurlarıyla buluşuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2016 Perşembe, 15:53

Doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla takdir kazanan denizlihaber.com’da Denizli’nin kültürel ve sanatsal yaşamına ışık tutacak, bu renkliliği okurlarıyla buluşturacak farklı bir alanı daha hizmete sunuyor.

Özgün içeriği, güçlü kalemlerin yer aldığı yazarları ve profesyonel kadrosu ile hizmet veren denizlihaber.com’a, Denizli’nin kültür ve sanat alanında etkili isimlerinin bir araya geleceği “kültür sanat yazarları” bölümü de ekleniyor.

Bu alanda etkin çalışmalar yürüten isimler bundan böyle denizlihaber.com aracılığıyla Denizlililere ulaşacak, şehrin kültürel ve sanatsal yaşamını renklendirecek yazılarını paylaşacak.

Kültür sanat yazıları, kentin sanat ve kültür adına emek sarf eden entelektüellerinin sesi olacak. Sanatçıya, yazara ve çizere, mürekkep, kağıt, kalem olacak.

Kültür sanat yazıları Prof. Dr. Velittin Kalınkara’nın yazısıyla başlayacak, sonrasında Yılmaz Kahraman, Nizami Çubuk, Hakan Keysan ve diğerleri ile devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı