REKLAMI GEÇ

Denizli’nin kırsal yaşamını sergide toplandı

Denizli’nin kırsal yaşamını sergide toplandı

Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) bu yıl 10. Karma Fotoğraf Sergisini, ‘Vizörümüzden Kırsal’ başlığı altında açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2020 Pazar, 17:26

Laodikya Fotoğraf Topluluğu’nun 10’ncu karma sergisi Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonunda açıldı.

39 Fotoğrafçının 65 eserinin sergilendiği “Vizörümüzden KIRSAL” Sergisinde; Denizli, Ege bölgesi ve ülkemizin farklı yerlerinden çekilmiş fotoğrafların yanı sıra yurtdışından çekilmiş fotoğraflarda yer alıyor.

Denizlili sanatseverlerin beğeni ve ilgisine sunulan serginin açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Zolan, “Fotoğraf, zor ve zahmetli bir sanat…. Biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, fotoğraf yarışmaları düzenleyerek bu sanata destek oluyoruz. Lodikya Fotoğraf Topluluğu üyelerinin 10. Sergisinde gerçekten görülmesi gereken güzel eserler var” dedi.

“Vizörümüzden KIRSAL” ismini taşıyan sergi “5 Mart 2020 Perşembe” gününe kadar açık kalacak.

Uzun süredir Denizli il merkezinde faaliyet gösteren Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT) geçen yıllarda Denizli il merkezi ve komşu illerde açtığı sergiler ile adını duyurmuştu. 125 üyesi olan topluluk fotoğraf tabanlı sosyal sorumluluk projeleri hazırlayıp il merkezi ve ilçelerdeki okullarda hayata geçiriyor. Kurslar düzenleyip fotoğraf çekim gezileri düzenliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı