REKLAMI GEÇ

Böyle olur Cerrahi’nin gecesi

Böyle olur Cerrahi’nin gecesi

Özel Cerrahi Hastanesi’nin erken yılbaşı kutlamasında personel coştu. Kah dans edip kah oyunlar oynayan Cerrahi Hastanesi çalışanları bir yılın stresini bu gecede attı.

/ DENİZLİHABER / 21 Aralık 2011 Çarşamba, 16:02

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, erken yılbaşı kutlaması yaptı. Marla Restaurant’ta yapılan geceye hastane yönetimi, personeli ve davetliler katıldı. Yapılan kutlamada Cerrahi Hastanesi yönetimi, personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

Renkli görüntülere sahne olan gecede sanatçı Tolgay ile çalışanlar stresini atttı. 1 yılın stresini dans edip, oyunlar oynayıp, halay çekerek atan Cerrahi hastanesi personeli bir an olsun bile pistten inmedi.

Gecede 3.yılını dolduran yaklaşık 30 personele ise Dr. Bülent Topuz ve Dr. Murat Çelik çeyrek altın dağıttı. Ayrıca Deniz Tekstil, 2.yılını dolduran personele çeşitli tekstil ürünleri hediye etti.

Felekten bir gece çalan Cerrahi hastanesi çalışanları gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardı. Gecede bir konuşma yapan Cerrahi Hastanesi sahiplerinden Dr. Murat Çelik, buralara kadar kolay gelmediklerini artık hastanenin bölgede bir marka haline geldiğini ifade ederek, “Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı