REKLAMI GEÇ

DEGİAD’a 23 yeni üye daha

DEGİAD’a 23 yeni üye daha

Denizli Genç işadamları Derneği, iş dünyasının genç patronlarının buluşma noktası oldu. Son aylarda yeni isimlerin tercih ettiği DEGİAD, yeni 23 üyenin belgelerini törenle verdi.

/ DENİZLİHABER / 14 Kasım 2012 Çarşamba, 14:15

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin geleneksel hale getirdiği Salı buluşmaları, Kasım ayı etkinliği Marla Restoran’da gerçekleştirildi.

Çok sayıda üyenin katıldığı yemeğin açılış konuşmasını DEGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Melek Sözkesen yaptı. Sözkesen, Denizli Genç İşadamları olarak son zamanlarda artan terör olaylarına dile getirerek, Türk işadamlarının üreterek ortaya koydukları kazanımların, anlamsız bir iç karışıklığa peşkeş çekildiğine vurgu yaparken, “Türkiye sınıf atlayıp refaha ereceğine paralarımız anlamsız bir iç karışıklığa peşkeş oluyor. Her gün nice genç kardeşlerimiz bu didişmeye kurban oluyor. Bu gidişe, bu kavgaya artık son diyoruz” diye konuştu.

Yemekte DEGİAD’a üye olan işadamlarına belgeleri törenle verildi. Ali Faik İşmar, Çağlar Çalışkan, Erkan okçu, Enis Emre Boz, Hakkı Kabaklıoğlu, Hüdayi Kayhan, İbrahim Ulvi İlkimen, İsmail Murat Kutlu, Kadir Özyürek, Levent Altuntaş, Mehmet Barış Kılınç, Mehmet Samur,Mustafa Kartop, Mustafa Korkut Aydınlı, Münir Kıvanç Kiper, Osman Oktay Zeybekoğlu, Onur Necdet Ilgaz, Onur Aysu, Osman Saruhan, Serdar Şükrü Yaprak, Suat Küçüker, Süleyman Şahan ve Veli Tefenlili DEGİAD’a yeni katılan iş dünyasının genç isimleriydi.

Törene katılan yeni üyelere belge, rozet ve üyelik tanıtım kartlarını, DEGİAD yönetim kurulu üyeleri takdim etti. DEGİAD son dönemde genç jenerasyonun ilgi odağı haline geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı