REKLAMI GEÇ

Denizli’de Hayat 40’ından sonra başlar partisi

Denizli’de Hayat 40’ından sonra başlar partisi

Denizli’de 40 yaşına gelmiş bir gurup arkadaş, eşleriyle birlikte düzenledikleri 40 yaş partisinde buluştu. Hayat 40’ından sonra başlar partisinde 40 mumlu pastayı üfleyip, söndüren 40 yaş grubu arkadaşlar, pastayı da birlikte kesip, eski şarkılarla eğlendi.

/ DENİZLİHABER / 29 Eylül 2012 Cumartesi, 15:28

Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restoranda toplanan ve çeşitli meslek sahibi 1972 doğumlu yaklaşık 20 kişilik arkadaş grubu 40’ıncı yaşlarını, “Hayat 40’ndan sonra başlar” isimli partiyle kutladı. Grubun üyeleri, İngilizce “Lütfen bekleyin, hayat yükleniyor… 40 yıllık kısmı başarıyla yüklendi” yazılı tişörtlerde giydi.

Partide 40 mumlu Made İn 1972 yazılı pastayı üfleyen 40 yaş grubu arkadaşlar, pastayı da birlikte kesti. Partinin ilerleyen saatlerinde 80’li yılların yerli ve yabancı şarkılarıyla eğlenen arkadaş gurubu 40 yaşının tadını çıkardı.

Partinin organizasyonu yapan Tolga Demiray, arkadaşlarının çoğunun 40 yaşlarında olduğunu belirterek, “Çoğunluğumuz Denizli Anadolu Lisesi mezunuyuz. Toplandığımızda fark ettik ki hepimiz 40 yaşına gelmişiz. Bizde bunu bir partiyle kutlayalım istedik. Hayat 40’ından sonra başlar isimli bir parti düzenledik ve yaşımızı bu partide birlikte 40 mumlu pasta keserek kutladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı