REKLAMI GEÇ

Denizlili amatör tasarımcıların kıyafetlerini profesyoneller sergiledi

Denizlili amatör tasarımcıların kıyafetlerini profesyoneller sergiledi

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından düzenlenen ‘1’inci Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’ finalinde ünlü mankenler tasarımcıların koleksiyonlarını podyumda tanıttı. Yarışmada birinciliği Esra Ertan kazanırken, Fatma Kırımlı ikinci, Tuğçe Yıldırım üçüncü oldu.

/ DENİZLİHABER / 4 Ekim 2012 Perşembe, 15:56

Yarışmada tasarımcı Esra Ertan’ın ‘Form-Huzur-Kum Tanesi-Esinti’ adlı koleksiyonu 1’inci seçilerek büyük ödülü aldı. Ünlü mankenler defileye damgasını vururken, Merve Büyüksaraç ve Ece Begüm Yücetan, ‘Survivor’ adlı televizyon yarışmasından sonra ilk kez podyuma çıktı. Mankenlerin giydiği mini plaj kıyafetleri yürek hoplattı.

Colassae Otel’de düzenlenen ‘1’inci Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’ finalinin defilesini Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, 11’inci Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, oda ve dernek başkanları, moda ve tasarımcılar ile çok sayıda davetli izledi.

Yarışmada Türkiye genelinde finale kalan tasarımcılar Ayça Kaplan, Elis Özgür, Esra Ertan, Fatma Kırımlı, İpek Aslanboy, Kardelen Erçelik, Nejla Gülcemal, Roberto Enver, Tuğçe Yıldırım ve Volkan Ünlü’nün koleksiyonlarını tanınmış mankenler sırayla tanıttı.

Podyuma çıkan mankenler Şenay Akay, Elif Ece Uzun, Merve Büyüksaraç, Irmak Atuk ve Ece Begüm Yücetan, ev ve plaj giyimi koleksiyonlarını jüri üyeleri ve davetlilere tanıttı. Mankenlerin giydiği mini plaj kıyafetleri davetlilerin yüreklerini hoplattı.

Jüri üyeleri Murat Tosunoğlu, İsa Dal, Ertan Kayıtken, Özlem Erkan, Elif Dizdaroğlu, Gül Ağış, Mukaddes Başkaya ve Vildan Çaputçu koleksiyonları seçmekte zorlandı. Koleksiyonların tanıtımının ardından jüri başkanı Murat Tosunoğlu, yarışmanın sonucunu açıkladı.

Yarışması’nın 1’incisi seçilen Esra Ertan’a 7 bin liralık ödülünü Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Tanju Beştaş, 2’nci olan Fatma Kırımlı’ya 5 liralık ödülünü Sadık Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Mersin, 3’üncü olan Tuğçe Yıldırım’a 3 bin liralık ödülünü işadamı İlker Başkaya verdi. Ayrıca, yarışmada inovasyon ödülünü DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Ayça Kaplan’a verdi.

Yorumlar

saygın   -  Bağlantı 5 Ekim 2012, 09:34

sen ne saçmalıyorsun arkadaşım fuhuş mu yapılmış ne ahlaksızlığı.

sanlı   -  Bağlantı 5 Ekim 2012, 07:56

AHLAKSIZLIĞIN ADI DEFİLE OLDU
yazıklar olsun.bu memleket çanakkale
ruhudur.bu memleket böyle açık saçık
defileler yapılsın diye mi kuruldu.Atalarımız kemikleri sızlıyor.
EY İHRACATCILAR BİRLİĞİ BAŞKANI.EY SENİ ORAYA GETİRİP POZ VERDİRTTİRENLER.MEDENİYET
DİYE SUNULAN AHLAKSIZLAĞA GÖZ YUMANLAR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı