REKLAMI GEÇ

Denizlili Genç iş adamlarından 45’lik Gecesi

Denizlili Genç iş adamlarından 45’lik Gecesi

Denizli Genç İşadamları Derneği’ni üyelerine yönelik düzenlediği Salı Buluşmaları ilk kez tematik olarak gerçekleştirildi. Dedeman Park Otel’de gecesinde 60-70-80 ve 90’ların unutulmaz müzikleri eşliğinde gerçekleştirilen 45’lik Gecesi renkli görüntülere sahne oldu.

/ DENİZLİHABER / 13 Aralık 2012 Perşembe, 17:01

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin her ayın ikinci Salı gecesi düzenlediği “Salı Buluşmaları” bu defa tematik bir şekilde gerçekleştirildi. Buluşmunın teması nostalji, adı 45’lik Gecesi oldu. Eski albüm kapakları, posterler, plaklar ve nostaljiyi yansıtan aletlerden bir dönemlerin vazgeçilmez etkinliği maskeli baloların maskelerine kadar birçok unsurun düşünüldüğü etkinliğin adresi ise Dedeman Park Denizli idi.

Gecenin düzenlendiği salonun önüne 1976 model bir Anadol otomobilin de yerleştirildiği geceye iş adamlarının ilgisi yoğundu.

Eski başkanlardan Oktay Mersin ve Güneş Özsoy’un da eşleriyle birlikte katıldığı gecenin ev sahipliğini DEGİAD Yönetim Kurulu üyeleri adına Başkan Vekili Melek Sözkesen yaptı. Açılış konuşmasında, nostalji kokan farklı bir atmosferde bir geceyle eskiyi yad etmek adına böyle bir etkinlik yaptıklarına dikkat çeken Sözkesen, yoğun ilgiden dolayı üyelere teşekkür etti.

Etkinlik öncesi ve sonrası üyelerin en fazla ilgi gösterdiği objeler ise tarihi Anadol otomobili ve maskeler oldu.

Gecenin ilerleyen saatlerinde önce DEGİAD yönetim kurulu üyesi Mehmet Çakmak çaldı, dernek hukuk danışmanı Aysun Nalbant söyledi, ardından da mikrofonu Nafiz Öz aldı. Öz’e gitarıyla eşlik eden isimse geceye ailecek katıldıkları Ali Rıza Kirişçi’ydi.

Gecede dernek yönetim kurulu üyelerinden Orçun Alptekin de DJ’lik yaptı. Davetliler, Alptekin’in sıraladığı nostalji şarkılarına zaman zaman hep bir ağızdan eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı