REKLAMI GEÇ

Diyaliz hastaları piknikte buluştu

Diyaliz hastaları piknikte buluştu

Denizli Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören diyaliz hastaları, geleneksel hale getirilen piknikte bir araya geldi.

/ DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2010 Çarşamba, 18:30

Bu yıl altıncısı düzenlenen piknik, Acıpayam asfaltı üzerinde bulunan Kelleci Kardeşler’de gerçekleştirildi. Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, Başhekim Yardımcısı Hasan Çalışkan ve Alim Zoroğlu, Hastane Müdürü Halil Özkaya ve müdür yardımcıları, Başhemşire Gülseren Ekici ve başhemşire yardımcıları, Diyaliz Merkezi’nde tedavi gören 100 hasta ve yakınlarının bulunduğu toplam 300 kişiyi yalnız bırakmadı.

Pikniğin açılış konuşmasını Diyaliz Ünitesi Sorumlu Hekimi Dr. Hasan Çalışkan yaptı. Çalışkan, yoğun çalışma temposu içerisinde hastalara moral vermek adına organize edilen pikniğin, serviste fedakârca çalışan doktor, hemşire ve personel sayesinde gerçekleştirildiğini ifade etti. Çalışkan, katkılarından dolayı hastane idaresi ve destekleyici firmalara teşekkür etti.

34 çalışanın bulunduğu Diyaliz Merkezi’nde, 7 gün 24 saat hizmet verildiğini söyleyen Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural, özel taşıma hizmetiyle diyaliz hastalarına rahat bir ulaşım fırsatı sunduklarını hatırlattı. Canural, “Diyaliz Ünitemiz 20 yıldır hastalarına hizmet veriyor ve artık hastalarımızla bir aile gibi olduk. Diyaliz cihazı ve hasta sayısı açısından Ege Bölgesi’nin sayılı hastaneleri arasında yer alıyoruz. Hastalarımızın kaliteli bir ortamda tedavi görmesi için çabalıyoruz. Şu ana kadar verdiğimiz hizmetle ilgili diyaliz hastalarımızdan şikâyet gelmedi. Bu da bizim için mutluluk verici bir durum” diye konuştu.

Piknikte hasta ve hasta yakınları ile Diyaliz Merkezi çalışanları gönüllerince eğlendi. Eğlenceye Başhekim Uzman Dr. Ramazan Canural ve hastane yöneticileri de eşlik etti. Hastalar, piknikte birbirleriyle kaynaşma olanağı bulurken, bazı hastalar tekerlekli sandalyeyle bazılarıysa sondalarıyla piknik alanındaydı. Çocuklar ise park alanında doyasıya eğlendi. Pamuk şekeri ve dondurma ikramında uzun kuyruklar oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı