REKLAMI GEÇ

İncilipınar’da Türkçevizyon coşkusu

İncilipınar’da Türkçevizyon coşkusu

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle, bu yıl ilk kez düzenlenen Türkçevizyon Uluslararası Türkçe Müzik Festivali, İncilipınar Parkı’nda devam etti.

/ DENİZLİHABER / 25 Haziran 2009 Perşembe, 19:06

İncilipınar Parkı’ndaki festivalin 3. gününde, TRT Ankara Radyosu sanatçıları sanat müziği sevenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşattı. Binlerce kişi konseri izlemek için İncilipınar Parkı’na akın etti. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, TRT Radyo Dairesi Başkanı Şenol Göka ve TRT Ankara Radyo Müdürü Amber Türkmen de konseri izlemeye gelenler arasında yerini aldı.
TRT Ankara Radyosu’nun birbirinden değerli sanatçıları sırayla sahneye çıkarak sanat müziği eserlerini seslendirdi. Sanatçılardan Hilal Çelebi 3 eserle konsere renk kattı. Ardından Süleyman Eren, birbirinden güzel 4 eser seslendirerek festivale katılanları coşturdu. Mustafa Öztürk ve Hasan Eylen de 3’er güzel eser seslendirdi. Binlerce sanat müziği sever, sanatçılara eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren konserde, izleyenler unutulmaz bir konser akşamı yaşadı.
Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, konserin ardından TRT Radyo Dairesi Başkanı Senol Göka, TRT Ankara Radyo Müdürü Amber Türkmen ve TRT Ankara Radyosu sanatçılarına çiçek sundu. Başkan Yardımcısı Çınar, Festivalin 26 Haziran 2009 Cuma günkü bölümünün Pamukkale Antik Tiyatrosu’nda gerçekleşeceğini hatırlatarak, “Ücretsiz festivalimize herkesi bekliyoruz. Cuma günkü programda 16 ülkeden 85 sanatçı, Türkçe şarkılar seslendirecek. Pamukkale Antik Tiyatrosu’ndaki festival için Demokrasi Meydanı, Bayramyeri, Delikliçınar ve Pamukkale Üniversitesi Yerleşkesi girişi ve Kredi Yurtlar Kurumu önünden saat 15.00’den itibaren ücretsiz servislerimiz kalkacak. Yine Pamukkale’ye girişlerden de ücret alınmayacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı