REKLAMI GEÇ

Mimarların onur gecesi

Mimarların onur gecesi

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Geleneksel Mimarlar Balosu’nda bir araya geldi. Üyelerin çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşen baloda mimarlar, keyifli bir gece geçirdi. Gecede 30-35-40 ve 45 yıllarını dolduran mimarlara plaket verilirken, yeni katılan mimarlara ise rozetleri takıldı.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2012 Pazartesi, 19:50

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Mimarlar Balosu’ Colossae Otel’de gerçekleştirildi. Geceye, Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı sivil toplum örgütü temsilcileri ve oda başkanları katıldı.

Gecenin açılışında söz alan Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı İbrahim Şenel, mimarlar olarak insanların sağlıklı ve yaşanılabilir çevrelerde hayatları sürdürebilmeleri için durmadan çalıştıklarını söyledi. Konuşmasında baloda kendilerini yalnız bırakmayan üyelere teşekkür etmeyi de ihmal etmeyen Şenel davetlilere aileleriyle birlikte keyifli bir gece geçirmeleri temennisinde bulundu.

Keyifli sohbetlerin yanı sıra renkli dakikaların da yaşandığı baloda,30-35-40 ve 45 yıllarını dolduran mimarlara plaket verilirken, yeni katılan mimarlara ise rozetleri takıldı.

Mimarlar Odasının önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği genel kurul öncesinde balo adaylar için iyi bir fırsat oldu. Ayrıca başkan Adayı olan Cüneyt Zeytinci ve Süleyman Boz meslektaşlarına kendilerini anlatma fırsatını yakaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı