REKLAMI GEÇ

MİNİKLERİN GECESİ BÜYÜLEDİ

MİNİKLERİN GECESİ BÜYÜLEDİ

Denizli Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencilerinin yılsonu etkinliği büyük beğeni topladı.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2011 Cumartesi, 14:56

Twenty Saloon’da düzenlenen geceye; Vali Yavuz Erkmen, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Eğitim Derneği Başkanı ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı, çocukları Atatürk, vatan, millet, bayrak ve insan sevgisini benimseyen, değerlerine bağlı kendine güvenen, dürüst saygılı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla çaba gösterdiklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz da aldıkları güç ile Denizli’de eğitimdeki başarı çıtasını hızla yükselttiklerini, kul öncesi eğitimin 3 yıl öncesine yüzde 30’larda olduğunu ve 2 anaokulu bulunduğunu, şu anda ise 41 anaokulunun bulunduğunu söyledi.

AKP Denizli Milletvekili Adayı –Denizli eski Belediye Başkanı Nihat Zeybekci de başkanlık yaptığı dönem içinde Denizli’ye çok büyük hizmetler yaptıklarını, hizmetleri içinde de en güzelinin Hayme Hatun Anaokulu olduğunu söyledi. Vali Yavuz Erkmen ise okulun yapımında büyük emeği olan önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederek, genel bütçeden en çok payı Milli Eğitim Bakanlığı’nın aldığını, Denizli’de şu anda okul öncesi eğitimin yüzde 91 seviyesinde olduğunu ve bu rakamı yüzde 100’e çıkartmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen, okulun yapımında emeği olan önceki dönem Belediye Başkanı Nihat Zeybekci’ye plaket verdi. Denizli Eğitim Derneği Başkanı ve Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili de Vali Yavuz Erkmen’e eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

Gece öğrencilerin gösterileri ile devam etti. 4-5 ve 6 yaş öğrencileri, hazırladıkların birbirinden güzel gösteriler ile ailelerine ve davetlilere hoşça vakit geçirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı