REKLAMI GEÇ

Murat Boz, Forum Çamlık’a geliyor

Murat Boz, Forum Çamlık’a geliyor

Şans albümü 2009 ile dikkatleri üzerine çeken Murat Boz, 19 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de Forum Çamlık D&R’da hayranlarıyla buluşacak

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2009 Cuma, 17:49

Her yeni çalışmasında müzik sektöründeki yerini daha da sağlamlaştırıp zirveye emin adımlarla ilerleyen Murat Boz, yeni albümü “Şans” ile dikkatleri üzerine çekti. Pop müziğin sevilen sanatçısı Murat Boz, 19 Temmuz Pazar günü, saat 17.00’de Forum Çamlık D&R’da düzenlenecek imza gününde hayranlarıyla buluşup yeni albümünü imzalayacak.
Sesi ve fiziği ile farkını ortaya koymayı başaran Murat Boz’un “Şans” albümünün çıkış parçası “Para Yok”, bir Ersay Üner bestesi. Birbirinden çarpıcı kostümleri Eliz Sakuçoğlu hazırladı. Albüm fotoğraflarını ünlü fotoğrafçı Gökhan Ertem çekti. Para Yok video klip yönetmenliğini ise Murat Onbul yaptı.
MURAT BOZ
1980 tarihinde Zonguldak’ta doğan Murat Boz, 1996 yılında İstanbul’a geldi ve eğitimini Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamladı. Bu dönem içerisinde Atatürk Kültür Merkezi ve Cemal Reşit Rey’de vokalist olarak performanslar sergileyen Boz, 1998 yılında Milliyet Gazetesi’nin düzenlediği “Liseler Arası Müzik ve Halk Oyunları Yarışması”nda birinci oldu.
1999’da Bilgi Üniversitesi’nde “Caz Vokal Bölümü”nü kazanan Boz, 2003 yılından beri İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde eğitimine devam ediyor. Şu ana kadar Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Grup Hepsi ve Hande Yener gibi sanatçıların sahne performanslarında ve albümlerinde yer alan Boz, aynı zamanda birçok reklam müziğinde de bulundu. 2006’da “Aşkı Bulamam Ben” adlı single’ını yayınlayan Boz, 2007’de de “Maximum” adlı ilk albümünü piyasaya sürdü. “Aşkı Bulamam Ben” single’ı ile müzik çevresinden beğeni toplamayı başaran Boz, albümün prodüktörlüğünde Ozan Çolakoğlu yönetimindeki Sarı Ev ile birlikte çalıştı. Stardium Müzik Yapım etiketiyle yayınlanan albümden ilk video klip çalışması albümle aynı ismi taşıyan parçaya seçilirken, sanatçı video klibin yönetmenliğini de üstlendi. 2007 senesinin Ağustos’unda “Püf” adlı şarkısının klibini çekti. 2008 Haziran ayında Dokuz Sekiz Müzik imzalı ikinci single çalışması “Uçurum” ile müzik severlerle buluştu. Soner Sarıkabadayı eseri ve Suat Aydoğan düzenlemesi olan “Uçurum” birçok ülkede cover olarak kullanıldı.
Murat Boz 2008’deki bir konserinde etek giymiş ve medyada giydiği etekle yer almıştı. Medya tarafından etek olarak lanse edilen kıyafet “Uçurum” single çalışmasında işlenen “Gladyatör” temasının parçası olan Roma Askerleri’nin deri savaşçı kıyafetleriydi. Boz, 2009’un şubat ayında çıkardığı 2. stüdyo albümü Şans’ın ilk çıkış parçası olan Para Yok şarkısını ilk kez Turkcell bünyesinde yayınladı. Şarkının prodüktörlüğünü Ahmet Çelenk yaptı. Ersay Üner bestesi şarkının düzenlemeleri ise Mustafa Ceceli’ye ait.

Yorumlar

haber   -  Bağlantı 24 Nisan 2013, 16:20

Murat Boz bu akşam Stadyum’da

kader&emine   -  Bağlantı 24 Nisan 2013, 16:17

biz iki kişi gelicez. biz denizlide oturuyoruz. v bu konseri iple çekiyoruz. ilksize söyleyeceğimiz oraya gittiğimizde imza istiyicez. onu çok seviyoruz. burdan öpüyoruz 19 temmuz pazar günü çok eğlenicez.. ve en öne geçicez.. iyi günler…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı