REKLAMI GEÇ

Pembe Etiket, Teras Park’ta

Pembe Etiket, Teras Park’ta

Corio Türkiye, ilk olarak Ankara 365 AVM’de hayata geçirdiği ‘Pembe Etiket’ kampanyasını, Denizli Teras Park’ın da içinde bulunduğu ve sahibi olduğu diğer alışveriş merkezlerinde de başlattı.

/ DENİZLİHABER / 18 Nisan 2009 Cumartesi, 00:00

Corio Türkiye’nin, perakende sektörünü canlandırmak amacıyla ilk olarak Ankara’nın keyfe özel alışveriş merkezi 365 AVM’de hayata geçirdiği Pembe Etiket, 365 gün indirim kampanyası, kısa sürede büyük bir başarı elde etti. 365 AVM’de 57 mağazanın katıldığı kampanyada, ilk 15 günde ziyaretçi sayısı yüzde 15 oranında artarken, bu artış satışlara da yansıdı. Pembe Etiket kampanyasının ilk olarak Ankara 365 AVM’de hayata geçirilmesinin ardından kaydedilen başarı doğrultusunda, Corio 18 Nisan itibariyle Pembe Etiket kampanyasını Anadolu’nun diğer illerinde yönetmekte olduğu AVM’lerine de taşıdı.

< ?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Ankara 365’e ek olarak Denizli Teras Park, Tekirdağ Tekira ve Adapazarı ADA AVM’lerinde de uygulanmaya başlanan Pembe Etiket kampanyasıyla birlikte Corio, yılsonuna kadar tüm alışveriş merkezlerindeki ziyaretçilerin, yüzde 30’una denk gelen 5 milyon kişilik bir ziyaretçi kitlesinin kampanyadan yararlanmasını hedefliyor.

Pembe Etiket kampanyasına katılan mağazalara, AVM başına 4 milyon Euro bütçe ile tanıtım desteği vereceğini açıklayan Corio ile uygulamanın yürütüldüğü bu 4 alışveriş merkezinde, Pembe Etiket kampanyası için toplamda 400’ün üzerinde mağazanın işbirliği içinde olacak.

Pembe Etiket kampanyası ile 365 AVM’de güçlü bir çıkış yakaladıklarını, bu başarının yönetiminde oldukları diğer illerdeki mağazaların kampanyaya olan ilgisini artırdığını belirten Corio Türkiye CEO’su Koray Özgül, “365 AVM’de satışların büyük ölçüde artış göstermesini sağlayan Pembe Etiket kampanyamızı 18 Nisan itibariyle tüm alışveriş merkezlerimizde hayata geçirdik. Kampanyamızın başarısında iş ortaklarımız olan mağazalara verdiğimiz reklam ve tanıtım desteğinin, yenilikçi uygulamalarımızın büyük katkısı var. Pembe Etiket’e yeni dahil olacak mağazalarımız için bu alandaki çalışmalarımızı aynı hızla devam ettireceğiz. Yıl sonu için büyük hedeflerimiz var. Bu hedeflere hem mağazalarımıza, hem de tüketicilere sağlayacağımız avantajlarla ulaşacağız” dedi. Corio Türkiye, perakendeciye destek vermek ve ziyaretçilerine Corio farkıyla alışveriş keyfi yaşatmak hedefi doğrultusunda, Pembe Etiket kampanyasının yanı sıra yeni uygulamalar da hayata geçirecek. Tüketicilerin adresine gönderilecek özel indirim kuponları ya da indirimli ürünlerin bir arada sergilenecekleri “Pazar Yeri” projesi Corio’nun planladığı yeniliklerden sadece bir kaçı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı