Renault Fluence görücüye çıktı

Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda otomobil severlere tanıtılan dinamik ve şık tasarımlı bir sedan olan Fluence, Denizli’de Sadık Grup tarafından araç sevenlerin beğenisine sunuldu. Firma yetkilileri, 2010 yılında, Denizli’de bin tane Fluence satmayı hedeflediklerini söyledi.
/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2009 Salı, 17:15
Renault’un Bölge Bayisi Sadık Grup, Renault’un yeni yüzü olan Fluence’yi düzenlediği basın toplantısıyla basına tanıttı. Basın merkezinde düzenlenen toplantıda, Sadık Grubu’nun, 2010 yılı araç satış hedefleri de açıklandı.
Renault Fluence hakkında bilgi veren Sadık Grup Satış Müdürü Orhan Ekici, Fluence’in görünümüyle araç severlerden tam not aldığını ve Türkiye’de üretilen aracın, ülkemizden 80 ülkeye dağıtıldığını belirtti. Fluence’nin Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda otomobil severlerle buluşmasının ardından piyasaya çıktığını belirten Ekici, “Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda otomobil severlere tanıtılan dinamik ve şık tasarımlı bir sedan olan Fluence, uluslararası pazarlarda (Türkiye, Rusya, Romanya, Akdeniz Havzası, Avustralya, Orta-Doğu ve Avrupa) C segmentinde Renault ürün arzını güçlendiriyor. Renault Fluence kendi sınıfının en çekici ürünü olmayı hedefliyor, sportiflik ve sağlamlık ifade eden çizgileri ve konforlu iç mekânıyla olduğu kadar, içerdiği üst düzey teknoloji donanımları ile rakiplerinden ayrılıyor.
Prestijli bir sedan model arayışında olan müşterilere yönelik olarak tasarlanan Fluence, Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları’nın üretim bantlarında Megane II Sedan’ın yerini aldı ve mevcut üretim tesislerinin kapasite, deneyim ve uzmanlığından yararlanıyor. Uluslararası mühendislik bölümleri arasında işbirliği içerisinde geliştirilen Renault Fluence Renault-Nissan İttifakı’nın tüm uzmanlığından yararlanıyor. Kasım ayından itibaren Türkiye ve Romanya’da satışa sunulacak olan Renault Fluence, tüm dünyada 80’in üzerinde ülkede aşamalı olarak pazara sürülecek” dedi.
5 Kasım tarihinde Sadık Grup’ta düzenlenecek kokteyl ile Denizli kamuoyuna tanıtılacak olan Fluence’den, 2010 yılında Denizli’de bin adet satılması bekleniyor. 5 Kasım günü 15.00-18.00 saatleri arasında yapılacak olan tanıtım kokteylinde, Denizli’nin ünlü ressamı Yaşar Çallı da bir Atatürk portresi ile yeni aracın tanıtımında yer alacak. Yeni aracın ilk test sürüşünü gerçekleştiren Ressam Yaşar Çallı, Ankara’dan Denizli’ye Fluence ile geldiğini ve aracın konforunun kendisini etkilediğini belirtti.