REKLAMI GEÇ

Sağlık çalışanları baloda buluştu

İl Sağlık Müdürlüğü, Servergazi Devlet Hastanesi ve Aile Hekimleri Derneği’nin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlemiş olduğu Tıp Balosu, Anemon Hotel’de gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

Baloya, Vali Hasan Canpolat, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Ramazan Canural,Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Akçay, Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. İsmail Sayar, doktorlar ve diğer sağlık çalışanları katıldı.

Baloda bir de plaket töreni düzenlendi. Denizli’de tıp alanındaki başarılı çalışmaları nedeniyle 12 tıp çalışanına ve emekli olan 12 tıp personeline plaket verildi.

Plaket töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, refaha ulaşmış bir toplumun en belirgin ölçülerinden birinin sağlık hizmetlerinin eriştiği nokta olduğunu söyledi. Taş, “Sağlık alanındaki gelişmeler ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki hekimlerimizin başarılara imza atması ülkemiz insanının gurur kaynağı olmaktadır. Son yıllarda çalışanların özlük haklarında yapılan iyileştirmelerle meslektaşlarımız hak ettikleri özlüklere kavuşmuşlardır. Sağlık çalışanları geleceğe daha bir umutla bakmakta günlük söylemlere itibar etmemektedir. Görevi başında şehit düşen tüm sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet diler, sağlık alanında emeği geçen ve geçmekte olan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” dedi.

Kendisi de bir doktor olan ve Denizli Devlet Hastanesi’nde başhekimlik yapmış olan Denizli Milletvekili Mithat Ekici de konuşmasında tüm tıp camiasının bayramını kutladı.

Vali Hasan Canpolat, tıp mesleğinin yüce ve kutsal bir meslek olduğunu belirterek, “Tıp alanında vatandaşa daha iyi hizmet verilmesi hepimizin isteği. Bu kapsamda uygulamaya koyulan Aile Hekimliği ilimizde başarılı şekilde yürümektedir. Bir sistemden beklenen, hizmet veren ve hizmet alanın memnuniyetidir. Sağlık Bakanlığımızın TOKİ aracılığıyla yürüttüğü yerleşke hastane projesi hayata geçtiğinde, Denizli, Ege Bölgesi’nde önemli bir tıp merkezi haline gelecek. Görevleri başında şehit olan tıp çalışanlarımıza rahmet, hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler dilerken, tüm tıp camiasının Tıp Bayramlarını kutluyorum” dedi.

Konuşmaların ardından yılın başarılı tıp çalışanı seçilen 12 doktor, ebe ve hemşire ile emekli olan 12 tıp çalışanına plaketleri Vali Hasan Canpolat, Denizli Milletvekili Mithat Ekici, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Taş, Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ramazan Canural ve Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gürbüz Akçay tarafından verildi.

Tıp Balosu’nda, Bilim İlaç firması tarafından Antalya’dan davet edilen ve illüzyonda Balkan ikinciliği olan illüzyonistler Babür ve Sevim Özcan, yaptıkları birbirinden güzel gösterilerle geceye renk kattılar. Gösterilerine tıp çalışanlarını da dahil eden illüzyonistler, baloya katılanlar tarafından ilgi ile izlendi ve bol bol alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı