REKLAMI GEÇ

Denizli, Pascal ve Merve’nin peşinden koşacak

Denizli, Pascal ve Merve’nin peşinden koşacak

Denizli, 19 Aralık’ta Teras Park Alışveriş Merkezi, Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi ve Hummel ortaklığında gerçekleşecek PEŞİNDEN KOŞ etkinliğinde hem koşacak, hem de eğlenecek. Etkinlik, Türkiye’deki en sevilen futbolcular arasında yer alan ve sempatik hareketleri ile her gittiği yerde büyük ilgi gören Pascal Nouma ve Survivor ile tanıdığımız Milli atlet Merve Aydın’ın katılımı ile gerçekleşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2015 Çarşamba, 12:25

19 Aralık Cumartesi günü saat 14:00’da başlayacak olan koşu Yenişehir Saki Restoran önünde başlayıp Teras Park Alışveriş Merkezi’nde son bulacak. Koşuya katılacak yarışmacılar 3.400 metrelik parkurda birincilik için yarışacak. Yapılacak yarışma sonrasında ödüller kadın ve erkek olmak üzere iki kategoride verilecek. Yarışa katılmak isteyenlerin 18 Aralık Cuma gününe kadar Teras Park Alışveriş Merkezi danışma bankosu, Pamukkale Üniversitesi Spor Merkezi danışma bankosu, Teras Park Alışveriş Merkezi ve Çınar’da bulunan Hummel mağazalarındaki başvuru formlarını doldurmaları yeterli olacak. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler sunulacak.

Teras Pardenizli-teras-park-pascal-merve-kosu-ick Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, PEŞİNDENKOŞ etkinliğinin çıkış noktasını oluşturan en önemli noktanın sağlıklı yaşamı özendirmek ve halkın spora olan ilgisini pekiştirmek olduğunu söyledi. Koçarslan, etkinliğin düzenlenmesinde katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı