REKLAMI GEÇ

Gazeteci Ahmet Sulu, Hatice Demir ile evlendi

Gazeteci Ahmet Sulu, Hatice Demir ile evlendi

Gelin ve damat ‘evet’ dedikten sonra şahitlerin tanıklığını almak isteyen nikah memuru büyük sürpriz yaşadı. Nikah şahidi ‘Durun, bu nikah kıyılamaz’ dedi, şahitlik için bir şart öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2017 Cuma, 11:44

Denizli’de özellikle spor dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan gazeteci Ahmet Sulu, İncilipınar Nikah Sarayı’ndaki törende hayatını Hatice Demir ile birleştirdi.

Çiftin nikah töreni spor ve siyaset dünyasını buluşturdu, medya temsilcileri de arkadaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Pamukkale TV’de program yapan Ahmet Sulu, mikrofonu ile terlettiği konuklarının konumuna bu kez kendi düştü. Nikah sırasında şahitlerin sürprizi ile karşılaştı.

GELİN VE DAMAT ‘EVET’ DEDİ AMA…
Konukların önünde çiçeği burnunda çifte ‘evet’ dedirten nikah memuru şahitlere döndüğünde ise bir sürpriz yaşadı. Nikah şahitlerinden Denizlispor eski başkanı Mehmet Özsoy şahitliği önce kabul etmedi, daha sonra şartlı kabul etti. “Bu nikaha şahitlik etmiyorum” diyen Özsoy mikrofonu eline aldı ve genç çifte mutluluk diledikten sonra, “Ahmet Sulu kardeşimiz, bizleri televizyonlarda çok terletti. Gür sesi ile zaman zaman bizim sesimizi bastırdı. Kendisi iyi bir Denizlispor taraftarıdır. Basın tribününden sesinin ne kadar gür çıktığını hepimiz biliyoruz. Ben üç kez gür bir sesle ‘evet’ diye bağırıp bu salonu inletmezse bu nikaha şahitlik etmem” dedi.

Özsoy’un ardından mikrofonu yeniden eline alan damat Ahmet Sulu bu kez gür bir ses tonuyla üç kez ‘evet’ diye bağırarak salonu inletti, konuklardan büyük alkış aldı. Çiftin nikahı bu diyalog ile de bitmedi.

Nikah şahitlerinden turizmci iş adamı Halit Polat bu kez mikrofonu eline alarak genç çifte mutluluk diledi ve nasihatler verdi.

Denizlispor eski asbaşkanlarından Mehmet Ali Çelik de çiftin nikah şahitliğini yaptı.

Denizli Belediyespor Kulübü eski başkanı ve Denizli Belediyesi Başkan Yardımcısı Zorhan Sancar ile Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, CHP il genel meclisi ve il yönetim kurulu  eski üyesi İlhan Özcan da konuklar arasında yer aldı.

Denizlispor eski başkanı Mehmet Özsoy nikah memurundan aldığı evlilik cüzdanını gelin Hatice Demir’e teslim etti.

Yorumlar

ŞaH derler   -  Bağlantı 24 Ocak 2018, 03:06

Hayırlı olsun ALLAH mesut etsin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı