REKLAMI GEÇ

Denizli’den Horoz arıyorum

Denizli’den Horoz arıyorum

Sosyal paylaşım sitesinde başlattığı ‘Pampiş’ akımıyla gündeme gelen şarkıcı Hilal Cebeci, Denizli’deki konseri sırasında, “Denizli’ye ilk kez geliyorum. Kısmetim belki buradadır. Bir horoz bulurum belki” dedi.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2012 Pazartesi, 15:31

Denizli’ye gelmeden önce Denizlispor taraftarlarına sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından (Twitter) mesaj yazan ve Denizli’ye onlar için geleceğini belirten Cebeci’ye, Denizlililer yoğun ilgi gösterdi. Colossae Otel Nigh Club’te sahne alan ve kırmızı renkli mini elbisesiyle dikkat çeken Cebeci, seslendirdiği şarkılarla bir saat boyunca keyifli anlar yaşattı.

Sahnede sık sık izleyenlerle sohbet eden Cebeci, “Denizli’ye geldiğimde İstanbul, eski sevgililerim gibi hüzne büründü. Buraya gelirken panpişlerim bana yazdı. Aslında Denizli’nin horozu ve erkekleri meşhur. Ben Denizli’yi ve Denizli’nin erkeklerini seviyorum. Buradan biriyle evlenmek isterim. Eğer kısmetim çıkarsa evlenirim. Buraya gelmek bana huzur verdi” diye konuştu.

Denizli’den seçeceği erkeğin alkol ve sigara kullanmasına karşı olduğunu anlatan Hilal Cebeci, şimdiye kadar hiç alkol ve sigara kullanan biriyle birlikte olmadığını belirterek, “Öyle bir sevgilim olmadı. Bundan sonra büyük konuşmayayım; olmaz da. Sigara ve alkol kullanan kişileri pek sevmem. Tabii şu an karşımda siz alkol kullanıyorsunuz ama yanlış anlamayın” dedi.

Söylediği şarkılarla dinlemeye gelenleri eğlendiren ve “Denizli’den kendime horoz arıyorum” diyen Cebeci’ye birkaç talipli çıktı. Bir müşterinin, “İsteyin hemen sizinle evlenirim, bu otelin havuz başında da şimdi nikah kıyalım” demesi üzerine Cebeci, “Bunu çok isterim ama benim nikah fobim var” karşılığını verdi.

Eski sevgililerinden dert yanan Hilal Cebeci, “Eski sevgililerimi terk etmekte ne kadar haklı olduğumu şimdi daha net görüyorum. Çünkü onlar benim arkamdan konuşup, iş çevirmeye devam ediyor. Onları bırakmakta çok haklıymışım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı