REKLAMI GEÇ

Polat Thermal’de yeni yıl eğlencesi sabaha kadar sürecek

Polat Thermal’de yeni yıl eğlencesi sabaha kadar sürecek

Her yeni yılda müşterilerine özel sürprizler hazırlayan Polat Thermal Hotel, bu yılbaşı için de çok özel bir yılbaşı programı hazırladı. Yeni yılı Polat Thermal Hotel’de karşılayacak olanlar, eğlencenin doruğuna çıkacak.

/ DENİZLİHABER / 24 Aralık 2010 Cuma, 14:31

Polat Thermal Hotel’de yılbaşı gecesi; Emirkan, Grup Polat ve Oryantal Nil sahne alacak. Karahayıt/Pamukkale’de hizmet veren Polat Thermal Hotel’de, özel yılbaşı gala yemeği ile lezzetin doruğuna ulaşacak olan otel misafirleri, geceyi işkembe çorbası ile sonlandıracak. Emirkan ile eğlence ise gece saat 4’e tadar sürecek. Polat Thermal, yılbaşını grup olarak arkadaşları ya da dostları ile birlikte geçirmek isteyenlere özel grup indirimi de yapıyor. Yılbaşı gecesi Polat Thermal Hotel’de kapalı ısıtmalı havuz, açık termal havuz, bayanlara özel kapalı termal havuz, hamam, sauna ve jakuzi ücretsiz. Kese-köpük, masaj (vücut masajı, bali masajı, taş masajı-aroma terapi) ise ücretli olarak Polat Thermal Hotel müşterilerine sunuluyor. Yılbaşı gecesini Polat Thermal Hotel’de çocukları ile birlikte geçirmek isteyenler için de Mini Kulüp hizmette. Mini Kulüp’te, oyun salonu ve VIP salon bulunuyor. Çocuklar için yılbaşı gecesi palyaço ve özel öğretmenler hizmet verecek. Yarışmalar ve yüz boyama ile çocuklar, yeni yıla eğlenerek girecek.

Yeni yılı Polat Thermal Hotel’de karşılamak isteyenler, 0 258 271 41 11 ve 271 42 28 numaralı telefonları arayarak, Vesile Hanım’dan rezervasyon yaptırabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı