REKLAMI GEÇ

Tuğba Ekinci’den Babalar Günü Sergisi

Tuğba Ekinci’den Babalar Günü Sergisi

Denizli Hunter Club’ta sahne alan Tuğba Ekinci, Babalar günü için ünlü babaların fotoğraflarının yer alacağı fotoğraf sergisi açacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2012 Pazartesi, 14:00

İstanbul’da bir estetik merkezinde açtığı Anneler Günü’ne yönelik fotoğraf sergisi, fotoğrafların kime ait olduğu konusunda polemiğe neden olan Tuğba Ekinci, ardından söylenenlere nispet yaparcasına “Ünlü babaların fotoğraflarından oluşan Babalar Günü Fotoğraf Sergisi açmak için hazırlanıyoruz” dedi.

Denizli Hunter Club’da haftasonu sahne alan Tuğba Ekinci, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Anneler Günü nedeniyle İstanbul’daki bir estetik merkezinde kendi adına açtığı fotoğraf sergisi tartışma yaratan Ekinci için, ekibinde olduğunu öne süren bir fotoğraf sanatçısı, “Fotoğraflar benim. Benim çektiğim fotoğraflara kendi sergisinde yer vermiş” açıklaması yapmıştı.

DUYMADIM DEDİ
Bu açıklamaların sorulduğu popüler şarkıcı, “Benim bu açıklamadan haberim yok. O bir ekip çalışmasıydı. Evet benim ismimle bir sergi açıldı ama, çok seviyor olmama rağmen henüz sergilenecek kadar güzel fotoğraflar çekemiyorum. Ama o sergi konsept gereği ekibimi temsilen benim adımla açıldı”diye konuştu.

BABALAR SÜRPRİZ
Estetik merkeziyle yaptıkları yeni bir anlaşma üzerine ekibiyle birlikte Babalar Gününe hazırlandıklarını söyleyen Ekinci, “Bu kez ünlü babaların fotoğraflarından oluşan bir fotoğraf sergisi hazırlığındayız. Çalışmalar sürüyor” dedi. Ekinci, sergide kimlerin olacağı sorusuna ise “Sürpriz” yanıtı verdi.

_______________________________

 _______________________________

TANSU ÇİLLER ESPRİSİ
Denizli’de hayranlarıyla Hunter Club’da buluşan Ekinci’den önce sahneye İzmirli şarkıcı Koray çıktı. Gece yarısı sahne alan Ekinci, sevilen şarkılarını seslendirdi. Bir ara külübün sesçisine takılan Ekinci, konuşması sırasında sesi yankılanınca, “Ne o sesim Tansu Çiller gibi çıkıyor. Yankılanıyor” esprisi yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı