REKLAMI GEÇ

Almanya’nın güzeli Denizli’den

Almanya’nın güzeli Denizli’den

Almanya’da düzenlenen, Miss Deutschland 2010 Güzellik Yarışması’nda, Denizlili Zeynep Uğur, ikinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2010 Salı, 11:15

Türk kızı Zeynep, Almanya’daki güzellik yarışmasında, güzellik tacını taktı. Denizlili Zeynep Uğur, Miss Duetschland 2010 Güzellik Yarışması’nda, ikinci oldu. Zeynep, ‘Denizli kızı, tozu, horozu ile ünlüdür’ sözünün doğruluğunu bir kez daha kanıtladı.

20 yaşındaki Zeynep’in ikinci olduğu yarışmada ise Almanya’nın en güzel kızı olarak Afgan asıllı Zallascht Sadat seçildi. Yarışmada futbolcu Servet Çetin’in sevgilisi 2009 Almanya Güzeli Alessandra Alores jüri olarak görev yaptı. Alores yarışma sonunda tacını, 2010 Almanya güzeli Zallascht Sadat’a devretti.

Almanya’nın en güzel ikinci kızı unvanını elde eden Zeynep, 3 yıl önce gerçekleştirilen ‘Top Model Of The World’ yarışmasında da 2’nci olmuştu. Berlin doğumlu Zeynep Uğur’un katıldığı Miss Duetschland 2010 Güzellik Yarışması’nda, ilk önce 20 güzel belirlendi. Daha sonra 20 güzel arasından ilk 5 seçildi. Ardından ikinci bir değerlendirme yapan jüri, Afgan asıllı Zallascht Sadat’ı birinci seçti, Denizlili Zeynep Uğur’u ikinci seçen jüri, Alman Katrin Hertig’i üçüncü seçti.

Bergheim kentinde yapılan Miss Deutschland 2010 Güzellik Yarışması’nda, Zeynep Uğur’a, “Eğer birinci olsan ve tacın ile güzellik yarışmasına karşı çıkan erkek arkadaşın arasında tercih yapmak zorunda kalsan, nasıl davranırdın?” diye soruldu. Zeynep, bu soruya, “Kolay pes eden biri değilim. Bu yüzden ikisinden de vazgeçmezdim” diye cevap verdi. Neden yarışmaya katıldığına ilişkin soruya ise Zeynep, “Başarımla Türk kızlarına örnek olmak için” sözleri ile cevap verdi.

Yarışma öncesi favoriler arasında gösterilen Zeynep Uğur, yine de sonucun kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Böyle bir başarı beklemediğini dile getiren Zeynep, yarışmaya katıldığı için mutlu olduğunu, uluslararası yarışmalarda hem Almanları hem Türkleri temsil edeceğini söyledi. Lise son sınıf öğrencisi olan Zeynep Uğur, üniversiteye girip ekonomi mühendisliği okumak istediğini ancak aynı zamanda da model olarak çalışmak istediğini ifade etti.

Zeynep Uğur, Ekvator’da düzenlenecek uluslararası yarışmada, Almanya’yı temsil edecek. Zeynep’in giydiği bikininin üzerinde Alman kartalının bulunması, Alman medyasının yoğun ilgisini çekti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı