REKLAMI GEÇ

Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı Denizli’ye geliyor

Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı Denizli’ye geliyor

Dünya’nın ve Türkiye’nin önde gelen güzellik şirketi AVON’un, Avonla Sağlığa Yolculuk Projesi kapsamında, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri’nin katkılarıyla özel olarak hazırlanan sağlık tırı, 25-26 Ocak tarihlerinde, Denizli’de ziyaretçileriyle buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2010 Cumartesi, 17:45

AVON, 14 yıldır meme kanseri hakkında toplumu bilinçlendirmek ve kadınlara meme kanserine karşı erken teşhis olanağı sağlamak amacıyla, Avonla Sağlığa Yolculuk Projesi’ni yürütüyor. Türkiye’de pek çok ilde ücretsiz mamografi taramaları gerçekleştirerek ve bilinçlendirme seminerleri düzenleyerek, kadınlara mümkün olduğu her noktada ulaşmayı hedefleyen AVON, projeyi bir ileri aşamaya taşıyarak, Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı ile yola devam ediyor. Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı, 25- 26 Ocak tarihlerinde Denizli’de ziyaretçileriyle buluşacak.

Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı’nı ziyaret eden kadınlar, Acıbadem Mobil Sağlık Hizmetleri işbirliğiyle, uzman sağlık personeli tarafından meme kanseri hakkında bilinçlendirilecek. Donanımlı sağlık tırındaki uzmanlar, kadınlara erken teşhisin önemini bir kez daha hatırlatırken, elle muayene yöntemleri konusunda da bilgi verecek. Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı’nı ziyaret eden kadınlar, ücretsiz muayene ve gerekli görüldüğü takdirde ücretsiz mamografi taraması yaptırabilecek.

Avonla Sağlığa Yolculuk Tırı, proje kapsamında Denizli’nin ardından sırasıyla Antalya, Mersin, Adana ve Ankara illerini ziyaret ederek yaklaşık 15 bin kadına ulaşacak.

Avonla Sağlıga Yolculuk Tırı, Denizli’den sonra, 27-28 Ocak’ta Antalya’da, 29-30 Ocak’ta Mersin’de, 1-2 Şubat’ta Adana’da, 3-4-5 Ankara’da olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı