REKLAMI GEÇ

Aydem çalışanları iftarda buluştu

Aydem çalışanları iftarda buluştu

Türkiye’de ilk özel sektör elektrik dağıtım lisansına sahip olan ve Aydın, Denizli, Muğla elektrik dağıtım bölgelerinde bir yıldır çalışmalarını sürdüren Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. çalışanları iftar yemeğinde buluştu.

/ DENİZLİHABER / 7 Eylül 2009 Pazartesi, 18:36

Saraçoğlu Kasrı’nda verilen iftar yemeğine; Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yağlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Akif Gül ve Ali Murat Korkmaz, Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Koordinatörü Fikret Akbaş ve Genel Müdürü Mesut Güzel ve Aydem çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

AYDEM Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, yemek sonrasında yaptığı konuşmada,
“Bir yılımızı geride bırakırken, öncelikle heyecanımızı ve çabalarımızı paylaştığımız bütün çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu kısa dönem içinde birçok düşüncemizi hayata geçirdik ve müşterilerimizin memnuniyetinin her geçen gün artışını mutlulukla gözlemledik. Bu memnuniyeti artırmak için tüm güçleriyle çalışan arkadaşlarıma ve bizlere sundukları destek ve güven için, müşterilerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı