REKLAMI GEÇ

Bugün ‘Babalar Günü’

Bugün ‘Babalar Günü’

Bugün ‘Babalar Günü’… Evlatların babalarını hatırladığı ve en güzel hediyelerle mutlu ettiği bu özel günde Denizli’de de kentin önde gelen isimleri tarafından kutlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2019 Pazar, 10:35

Her yıl Haziran ayının üçüncü pazarında kutlanan babalar günü, babasını çok seven bir savaş gazisi kızının girişimleri ile Dünyanın pek çok ülkesinde yaygınlaşan etkinlik halini aldı.
Evlatların babalarını andığı bu özel günde sanal ortamda en sık arananlar listesinde ‘Babalar günü ne zaman’ sorusu ve ‘Babam için en güzel hediye’ başlıkları şimdiden öne çıktı bile.

Denizli’de gerek büyük alış veriş merkezlerinde gerekse kent esnafında bu özel güne uygun indirimler ve ürünler de öne çıkmayı başardı.

Evlatların babalarını mutlu ettiği, bir kez daha hatırladığı ve hasret giderdiği bu özel gün kentin önemli isimleri tarafından da unutulmadı.

ZOLAN: BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRİN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu özel günde yaptığı açıklamada, böyle dönemlerde aile ilişkilerinin daha da güçlendiğine dikkat çekti, birlikte vakit geçirilmesi gerektiğini söyledi. Zolan açıklamasında; “Ailenin temel sacayağından biri olan babalık aile kurumunun devamlılığının sağlanmasında en önemli pozisyonu temsil eder. Milletimizin de geleneksel değerleri içerisinde yer alan samimiyetin, güçlü duruşun, çalışkanlığın ve dürüstlüğün yansıması olan babalarımız, kendilerinden önce eşi ve çocukları için her daim fedakarlık yapmaktan geri adım atmamıştır” dedi. “Çocuklarının çok daha mutlu ve huzurlu olması için gece gündüz çalışan anne ve babaların aynı zamanda ilerleyen yaşlarda da evlatları tarafından aynı sevgi ve saygı anlayışı ile sahip çıkılması gerekir” diyen Başkan Osman Zolan, “Aile ilişkilerimizin daha da güçlenmesine vesile olan bu güzel günde hayatta olan babalarımızın hayır dualarını almalı, onları mutlu etmek için birlikte vakit geçirmeye dikkat edilmelidir” diye konuştu.

Babaların karşılıksız sevginin bir simgesi olduğunu belirten Başkan Osman Zolan mesajına şöyle son verdi: “Bizlerden desteğini eksik etmeyen babalarımızın kıymetini bir gün değil her gün bilmeliyiz. Onların haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Başta şehit babaları olmak üzere bu vatan için can veren tüm babaları rahmetle anıyor, evlatlarının yarınlara daha güvenle bakması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum”

DOĞAN: BABALIK YÜCE BİR DUYGUDUR
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Babalar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Doğan, “Babalık, annelik gibi yüce bir duygudur. Babalar, çocuklarının hayatlarındaki ilk kahramandır. Evlatlarını her türlü tehlikeden koruyan, kollayan babalarımızın tek isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamaktır.Eşine, çocuklarına, ailesine güven veren, fedakâr kişidir baba. Babalarımız, bizler kaç yaşında olursak olalım yanımızda olan yegâne güçtür. Bizleri yetiştirip büyüten annelerimizle birlikte,tecrübeleri ile bizleri geleceğe hazırlayan babalarımız yaşantımızda her zaman örnek olmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile evladının ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul eden ve çocukları için büyük emek harcayan, onların her zaman yanında olan gurur kaynağı kıymetli babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyor, aileleri ile mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı