REKLAMI GEÇ

Çamlık, sanata ev sahipliği yapıyor

Çamlık, sanata ev sahipliği yapıyor

Çamlık Mesireliği ilk kez bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor. Denizli Belediyesi ve DEFSAD işbirliği ile gerçekleştirilen fotoğraf sergisinde, 54 eser, Çamlık Mesireliği’ne gelenlerin beğenisine sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 25 Aralık 2009 Cuma, 17:27

DEFSAD (Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği) üyelerinin çektiği birbirinden güzel fotoğrafların yer aldığı serginin açılışını, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci yaptı. Hakkı Dereköylü Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, DEFSAD üyeleri ve davetlilerin yer aldığı açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Nizami Çubuk, dernek çalışmaları ve serginin içeriği hakkında bilgi verdi. DEFSAD’ın 3. sergisini Çamlık’ta açtığını belirten Çubuk, “İlk kez bir açık hava sergisi gerçekleştiriyoruz. Bu serginin Çamlık Mesireliği gibi önemli bir mekanda olması bizim için önemli. Kentlerin büyük kent olması dünyada sayılı kent olmasında sanatın büyük etkisi olduğunu biliyoruz. Bu anlamda biz yaşadığımız kente olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Bu sergi bunun için önemli. Bu konuda bize destek olan başta Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Böylesine önemli bir mekanda fotoğraflarımızın sergilenmesi bizim için önemli. Umarım buraya gelenler, 27 arkadaşımızın 54 eserinin yer aldığı bu sergiden keyif alırlar” dedi.

Serginin açılış kurdelesini kesen ve ilk kez Çamlık’ın bir sergiye mekan olduğunu belirten Başkan Nihat Zeybekci ise böylesine güzel bir mekanda sanatsal çalışmaların yer almasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. DEFSAD’a çalışmalarında başarı dileyen Başkan Zeybekci, “Zamanı dondurup geleceğe taşıyan sanatçılarımıza destek olmayı sürdüreceğiz. Tüm emeği geçenlere kolaylıklar diliyorum” dedi.

Açılış sonrası sergiye katılanlar, Çamlık Mesireliği’nin yürüyüş yolunda yer alan eserleri inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı