REKLAMI GEÇ

Çocuklar için ücretsiz tiyatro

Çocuklar için ücretsiz tiyatro

“Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, 5 Aralık Cumartesi günü, Denizlili çocuklarla buluşacak.

/ DENİZLİHABER / 2 Aralık 2009 Çarşamba, 16:58

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından, çocuklara sigorta bilinci kazandırabilmek amacıyla hazırlanan “Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, 5 Aralık 2009 Cumartesi günü, Denizlili çocuklarla buluşacak.

Ülkemizde sigorta bilincinin gelişmesini sağlama vizyonu doğrultusunda, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği’nin talebi ile BKM Oyuncuları tarafından hazırlanan “Bay Hooop Evde Şamata” 5 Aralık 2009 Cumartesi günü, 11:00 ve 13:00 seansları ile Denizli EGS Park’ta ikişer kez sahnelenecek. ‘Bay Hooop Evde Şamata’yı izlemek isteyen çocuklar, oyunun biletlerini Denizli EGS Park gişelerinden ücretsiz olarak elde edebilecek.

“Bay Hooop Evde Şamata” oyunu, 2010 yılının Nisan ayına kadar sürecek olan Anadolu turnesinde, 28 ilde toplam 91 kez sahnelenecek. Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği, evde yalnız kalan iki küçük çocuğun başından geçenlerin, eğlenceli bir dille anlatıldığı “Bay Hooop Evde Şamata” adlı oyun ile ilköğretim çağındaki 56 bin çocuğa ulaşmayı ve sigorta konusunda bilinç yaratmayı hedefliyor.

Oyun ile ilgili daha detaylı bilgi, www.tsrsb.org.tr adresinden alınabilir. Bilet alımı için Denizli EGS Park gişelerinin telefon numarası ise 261 20 35.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı