REKLAMI GEÇ

DENFOT, sergi açıyor

DENFOT, sergi açıyor

Denizli Fotoğraf Topluluğu Derneği, 16 Şubat Salı günü, Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda, “Kare” isimli bir fotoğraf sergisi açacak.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2010 Perşembe, 18:20

Denizli Fotoğraf Topluluğu olarak çalışmalarını başlatan, 2009 yılının Temmuz ayında, dernek olarak resmi kuruluşunu gerçekleştiren ve 4 Aralık 2009 tarihinde ilk olağan kongresini yaparak resmi prosedürleri tamamlayan Denizli Fotoğraf Topluluğu Derneği (DENFOT), fotoğraf sergisi açmaya devam ediyor. Buldan ve Bekilli Festivalleri’nde sergiler açan, üyeleri ve gönüllülerine yönelik eğitim seminerleri, fotoğraf çekim gezileri düzenleyen ve fotoğrafa dair birçok etkinliğe imza atan dernek, üyelerinin çalışmalarını sergileyerek fotoğraf severlere sunmak ve bu alanda çabası-emeği olanlarla buluşmak üzere, dernek olarak ilk resmi sergisini açacak.

DENFOT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Velittin Kalınkara, “16 Şubat 2010 Salı günü saat 18.00’de Denizli Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak serginin adı “kare” olarak belirlenmiştir. 20 üyenin katıldığı çalışmalardan oluşan sergi, 25 Şubat akşamına kadar açık kalacaktır. Denizli Fotoğraf Topluluğu Derneği olarak gerçekleştireceğimiz bu etkinliğe tüm Denizlili sanatseverleri ve Denizli halkını bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı