REKLAMI GEÇ

İçerde’nin polisiydi, Çukur’un mafyası oldu

İçerde’nin polisiydi, Çukur’un mafyası oldu

Denizlili oyuncu Uğur Yıldıran, geçtiğimiz sezonun sevilen dizisi İçerde’nin uzun saçlı entel polisiydi. Yıldıran, aynı şirketin bu sezon yayına koyduğu Çukur isimli dizide bu kez mafya fedaisi rolünde. Yıldıran’ın kendi gibi oyuncu olan ağabeyi Mustafa Yıldıran halen yayında olan SÖZ dizisinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2018 Pazar, 11:50

Geçen senin en çok konuşulan dizilerinden İçerde dizisinin Denizlili oyuncusu Uğur Yıldıran, aynı şirketin bu sezonki dizisinde 180 derece zıt olan rolü başarıyla yürütüyor. Acıpayam’ın Çamköy Mahallesi’nden olan Uğur Yıldıran’ın yıldızı her geçen gün parlıyor. Profesyonel dansçılık ve dövüş sanatı hocalığı yapan Yıldıran, şu an SÖZ isimli dizide oynayan ağabeyi Mustafa Yıldıran vesile olunca dizilerde rol almaya başlamıştı.

Geçtiğimiz yıl İçerde dizisinde uzun saçlı ‘entel’ polis rolüyle rol alan Uğur Yıldıran bir anda genç kızların sevgilisi oldu. Yakışıklı ve karizmatik dansçı, oyunculuk uğruna yeni proje için neredeyse kendini 180 derece değiştirdi, tanınmaz hale geldi. Saçlarını kestiren ve hatta yanlarını kazıtan Yıldıran, top sakallarını da kestirip yerine sadece bıyığını ve hafif kirli sakal bıraktı.

Keza geçtiğimiz yıl canlandırdığı aykırı polis karakteri yerine bu sezon yayına giren Çukur’da bir mafya fedaisini canlandıran Uğur Yıldıran, dizinin başrol karakteri Yamaç’ın en sevdiği adamlarından biri. Cem Uslu’nun canlandırdığı Metin karakteriyle ayrılmaz bir ikili olan Kemal karakterini canlandıran Yıldıran, dizide sergilediği performans ve rolün gereğini yerine getirmek için yüzünde yaptığı değişiklikle adından bahsettiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı