“Dondurmam Kaymak” Denizli’de

Dondurmam Kaymak filminin başrol oyuncusu,tiyatro sanatçısı Turan Özdemir,özel bir sanat derneğinin davetlisi olarak geldiği Denizli’de; Denizli Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti.
/ DENİZLİHABER / 16 Şubat 2010 Salı, 19:33
Denizli Anadolu Lisesi Sanat Kulübü öğrencileriyle bir araya gelen Özdemir’e okul öğretmen ve öğrencileri büyük ilgi gösterdiler. Okulun konferans salonunda bir de söyleşi yapan Özdemir; sanat hayatının başlangıcı, sanat eğitiminin önemi, tiyatro ve sinema oyunculuğu üzerine görüşlerini öğrencilerle paylaştı. Soru-cevap şeklinde devam eden söyleşi öğretmen ve öğrencilerin toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.
Denizli Anadolu Lisesi Sanat Kulübü resim öğretmeni Mehmet Selçuk: ” Hemşehrim, dostum Turan Özdemir’i aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Önümüzdeki aylarda sanatın diğer branşlarından da sanatçı dostlarımız okulumuzda bizimle birlikte olacak ve sanatın insan yaşamındaki önemi üzerine konferanslar verecekler.” dedi.