REKLAMI GEÇ

Eyvah yılbaşına günler kaldı

Eyvah yılbaşına günler kaldı

Paniğe kapılmayın. Denizlihaber sizin için mekanları dolaşıp tüm program detaylarından mönülere ayrıntılı bilgiler topladı.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2011 Cuma, 18:00

Denizlihaber.com henüz yılbaşı gecesi planı yapmamış okurları için ayrıcalıklı mekân ve otelleri araştırdı. Karahayıt ve şehir otelleri alternatifi, kentin farklı eğlence merkezleri, bu mekanlardaki zengin yılbaşı mönülerinden eğlencenin tüm detaylarına kadar Denizlihaber.com’un önerileri YILBAŞI ÖZEL sayfasında.  Oteller ve eğlence mekânlarının yılbaşı programlarını bu sayfadan tüm detayları ile öğrenebileceksiniz.

İŞTE OTEL TERCİHLERİ
Denizlihaber.com olarak yeni yıla Karahayıt’taki otellerde girmek isteyenler için COLOSSAE OTEL’i öneriyoruz.  Kent merkezindeki bir otel sizin için daha cazip bir öneri ise tabii ki tercihlerimiz ŞİİR OTEL ve 93’ten bu yana hizmet veren GRAND KESKİN!..

EĞLENCE MEKANLARI EĞLENCE YARIŞINDA!
Denizli’nin kent merkezindeki eğlence mekânları da Denizlililer için resmen Yılbaşı akşamında bol eğlence, zengin mönü çeşidi ve kaliteli bir yılbaşı programı yarışı içine girdi. Denizlihaber.com kentteki üç eğlence merkezinin yılbaşı programını sizin için inceledi. Denizli’nin marka isimlerinden DEĞİRMENDE ALABALIK RESTORAN, sektörün yeni adresi AKTÜRK ET BALIK RESTORAN ve tabii ki Denizli’nin eğlence değince ilk akla gelen mekânlarından HAYMA, Denizlililere bol eğlence, kaliteli müzik ve zengin mönü sunuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı