REKLAMI GEÇ

HAYME HATUN’DA KARNE SEVİNCİ

HAYME HATUN’DA KARNE SEVİNCİ

Okul öncesine devam eden miniklerin karne etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu. Minikler her ne kadar arkadaşlarından geçici olarak ayrıldığına üzülse de karne sevincini doyasıya yaşadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2019 Pazar, 18:00

2018-2019 Eğitim yılı sona erdi. Denizli genelinde 190 bin öğrenci karne aldı, bazıları mezun olurken bazıları ise bir üst sınıfa geçmenin heyecanını yaşadı.

Okul öncesine devam eden minik öğrenciler de bu yılı karnesiz geçirmedi. Hafta boyunca yapılan etkinliklerle tam bir şölene dönen karne haftasında minikler de karne sevincini doyasıya yaşadı.

Denizli’nin okul öncesi eğitimde önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu’nda karne sevinci görülmeye değerdi.


Bütün bir yıl boyunca öğretmenlerinin sosyal ve zihinsel olarak gelişimine yön verdiği, davranışlarına klavuzluk ettiği öğrenciler duygusal olarak desteklendi, geziler ve çeşitli sosyal faaliyetler ile ufukları genişledi.

Minik öğrencilerin çok yönlü gelişimini sağlamak, geniş bir dünya görüşüne sahip olmasını temin etmek için canla başla çabalayan eğitmenleri, Milli Eğitim Bakanlığı’nın okul öncesi programına ilaveten satranç, jimnastik, drama, görsel sanatlar, akıl oyunları ve robotik kodlama gibi eğitimleri de vermeyi ihmal etmedi.

Toplam 330 öğrencinin yer aldığı Hayme Hatun Anaokulu’nda 124 öğrenci ilköğretime başlamak üzere mezun edildi. 3-4- ve 5 yaş gruplarına toplamda 13 sınıfta eğitim veren Hayme Hatun’da yıl sonu etkinlikleri de göz kamaştırdı. Velilerin de katılım gösterdiği etkinliklerin bir kısmı okulda gerçekleştirilirken bir kısmı ise okul dışında ailelerin de katılımı ile yapıldı.

Düzenlenen etkinliklerde minik öğrenciler tüm hünerlerini sergiledi, arkadaşları ile birlikte aileleri için hazırladığı gösterileri sahneledi. Mezuniyet cübbesi giyen minikler karnelerini aldıktan sonra keplerini havaya atarak kutlama yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı