REKLAMI GEÇ

İnsan hakkını resmettiler, ödüllendirildiler

İnsan hakkını resmettiler, ödüllendirildiler

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla Denizli Valiliği tarafından düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmalarında birinci gelen öğrenciler ödüllerini aldılar.

/ DENİZLİHABER / 9 Aralık 2011 Cuma, 16:58

İlköğretim 1 ve 5’nci sınıflar ile 6 ve 8’nci sınıflar arasında düzenlenen resim yarışması ile ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrencilerin ödülleri, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İnsan Hakları İl Kurulu toplantısında öğrencilere verildi.

İlköğretim 1 ve 5’nci sınıflar arası resim yarışmasında Denizli Atatürk İlköğretim Okulu’ndan Fikret Sağlam birinci olurken, 6 ve 8’inci sınıflar arasında düzenlenen resim yarışmasında da Denizli Mükerrem Mehmet Eke İlköğretim Okulu’ndan Sadile Demir birinci oldu. Ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında da Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden Zehra Yulcu birinci oldu.

Ödüllerini Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ve kurul üyelerinin ellerinden alan öğrenciler, birinci gelmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken, eserlerinde vermek istedikleri mesajları ve insan hakları ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin de, öğrencileri yarışmada gösterdikleri başarı ve gösterdikleri duyarlılık dolayısıyla kutlarken, “İnsanların temel ve vazgeçilmez hakları olan insan hakları konusunda çocuklarımızın ve gençlerimizin duyarlılıkları bizleri son derece mutlu etmektedir. Ödül almaya hak kazanan gençlerimiz de bu konudaki duyarlılıklarını eserleriyle göstermişlerdir. Kendilerini düzenlenen yarışmaya katılımları ve yarışmada gösterdikleri başarı için kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında da başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı